2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247815 بازدید | 2046 پست
این ماسکم عالیه صورت بخوربابونه بدیدتاپوست تمییزبشه وابسردبزنیدوخشک کنیدبعدسفیده تخمرغ روباچنگال هم بزنیدکف کنه وبصورت بزنیددستمال کاغذی روصورت بزاریدوکمی فشاربدیدب صورت بچسبه ودرازبکشید20دقیقه وبعددستمال ازپایین بکشیدبالاوباابگرم بشوریدوگلاب بزنیدپوست وشاداب وصاف وبرای منفاذپوست وچربیهای زیرپوستی عالیه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیمو عشق منه تو همه ماسکام میزارم واقعا صد لکه و پر از ویتامین سى دیگه نیاز نیس لوسیون ویتامین سى بخرید سدر هم خوبه من برا بدن یه مدت با ماست میزدم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
یه سوال دیگه .به نظرتون بهترین روش برای موزدایی صورت کدومه ...به بند حساسیت دارم.ژیلت هم شنیدم موهای صورت رو ضخیم میکنه ...هر کی راه بهتری سراغ داره بگه کلافه ام واقعا...با تشکر
سونیا جان سلام من مسافرت بودم اب و هوا اونجا بهم نساخته صورتم خیلی جوش زده پوستمم چرب چیکار کنم سریع خوب بشه????? الان ژل دیفرین زدم فرداهم ماسک پیاز میزارم. دیگه چیکار کنم???
خدایا شکرت.مرد زندگیم دقیقا اون چیزی که میخواستم.مرسی امام حسین
مهناز جون تیرگى دور لب ژنیتکى و ارثیه از بین نمیره مگه اینکه خیلى تلاش کنى منم نمیدونم چطور براى صورتت هم پودر موبر صورت استفاده کن فتانه جون اب خیار رو زیاد نگه ندار خوب نیس نهایت یکى دو روز
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
2810