2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247808 بازدید | 2046 پست
الیم جون تو هر نوع مارکى مخصوص موى چرب هست من خودم جدیدا فولیکا میزنم روزانش رو براى موى چرب هم داره ایروکس و فولیکا مارکاى خوب و ایرانین و کاملا تخصصى
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز یکم گالابی گذاشتم رو پوستم اینقدر نرم شده که تعجب کردم عالیه حتما استفاده کنین
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
سلام سونیا جان
من پوستم خشکه فقط بینیم چربه. آیا این یعنی پوستم مختلطه؟
کرم ضدآفتابو مرطوب کننده رو دور چشمم هم بزنم؟
آخه اگه نزنم دو رنگ میشه که.
یه سوال دیگه اینکه آیا کک مک همون لکه؟
من نمیدونم صورتم لک داره یا کک مک؟؟؟ میخوام درمانش کنم نمیدونم از ماسکای ضد لک استفاده کنم؟ پیشاپیش ممنونم گلم
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
هورام جان تنها ضد آفتابى که من میشناسم که میشه دور چشم هم استفاده کرد فتودرم اسپات بایودرما هست که اتفاقا صد لک هم هست این گزینه خوبى براى شماست وگرنه اکثر ضدآفتاب ها براى دور چشم مناسب نیستن باید ضدافتاب دور چشم جدا بزنى و اینکه تو که کک مک یا لک دارى ضدافتاب رنگى نزن که بدترش میکنى کک مک از اول وجود داشته بیشتر رو بینیه و گسترش پیدا میکنه رو گونه ولى لک یا جاى جوش و اسکار قبلیه یا حاملگى و افتاب و ... بهر حال هر کدوم رو داشته باشى مخصوصا کک مک تنها و بهترین درمانش زدن مرتب ضدافتاب و دورى از افتابه میتونى ماسک ضد لک بزارى در اون صورت هم بیشتر باید مراقبت کنى در مقابل افتاب اون ضد افتاب که گفتم با عالیه براى تو رنگى هم نزنى بهتره به مرور لک میاره
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سارا جان خیلی خیلی ممنون بااین توضیحات شما من کک مک دارم. این ضدآفتابی که گفتی رو حتما تهیه میکنم انشاءالله
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ماسک تخم مرغ و روغن زیتون 🌟 سفیده رو براى پوستاى چرب و زرده رو براى پوستاى خشک بعلاوه چند قطره روغن زیتون استفاده کنید میتونید توى سفیده کمى لیمو هم بچکانید تا چربى رو بگیره .
2810