2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247806 بازدید | 2046 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونیا جون خیلى راضیم لکه هام کمرنگ شده صورتم به وضوح روشن شده هر چند من کلى زحمت میکشم برنزه شم ولى واسه لک گذاشتم اما کلا روشن شده جوشم نزدم از اون روز
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیاجون خوبی عزیزم؟؟؟؟؟دلم خیلی برات تنگ شده بود سونیاجون الان به هفته هست دارم دوتا ماسکو امتحان میکنم واااااقعا عالیه جای جوش های چندسالم داره کاملا تو این یه هفته محو میشه عزیزم ماسک اول=پودر باقلا + ماست کم چرب...واقعااااااا عالی بود هم جوشو سریع خشک میکنه هم خیلیییییی عالی بود من حتی روزی دوبار میذارم رو پوستم😊 ماسک دوم= زرده تخم مرغ + عسل + روغن زیتون...اینم خیلییییبی عالیه. تو این یه هفته واقعا عالی اثر کرده.عزیزم اینم از تجربه من

خداجونم شکرت🙆

وای عزیزم خیلی کم میام سایت ولی همیشه به یادت هستم عزیزوم عاااالیه سونیا واقعا از هیچ ماسکی اینقدر نتیجه ندیدم برای جای جوشام🙆 وای عزیزمی به خدا کم میام نی نی سایت اینروزا خیلی درگیر کارامم

خداجونم شکرت🙆

سونیا جان موهای سرم نازک ماینوکسیدل هم کم و بیش استغاده میکنم لطفا یه چیزی بگو بزنم به موهام ضخیم بشه
خدایا شکرت.مرد زندگیم دقیقا اون چیزی که میخواستم.مرسی امام حسین
سلام زرشک جان من اطلاعى ندارم اما یکى از بچه ها اینجا یبار گفت لعاب برنج میزنه به موهاش مو رو ضخیم میکنه خودم هم چند بار حنا و بابونه گذاشتم بى تأثیر نبود.حتما امتحان کن
مینا جان شما زیر نطر این دوتا دکتر بودی؟؟؟؟ عزیزم راضی بودی؟ ادرس دقیق و شماره تماس مطب رو بهم بده ممنونم گلمگ دوسسسسسسسست جونا اگر دکتر خووووب پوسیسست و مو خووووب میشناسید معرفی کنید. دکتر الهه قادری خوووبه؟دکتر زیبا زرانداز باقری خووووووووبه؟؟؟؟؟ خواهشششششش میکنم اگر دکترخوووبی میشناسید معرفی کنید و راهنمایی کنید.ممنون میشم.
2810