2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247804 بازدید | 2046 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هر کى میبینم میگه پوستت خوب شده
دیگه فقط با ضد آفتاب میرم بیرون
زردچوبه + ماست + لیمو + پودر شیرین بیان + آرد نخود
تاثیرش بیشتر واسه شفافیت و روشن کردن لک هاست ولى جوش هم خوب میکنه
سه تاش که پودر هست رو با هم کلا قاطى کردم تو یه ظرف
فقط ماست و ابلیمو رو همون لحظه اضافه میکنم
ولى زردچوبه خیلى کمتر از اون دو پودر
خمیرى میشه و زدنش باحاله و راحته
من روزى بیست مین میزارم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام منم باهاتون هستم چندمدته خواننده خاموشم ماسک سفیده تخم مرغ ابلیمو و عسل ماست و جوانه گندم برای صورتم میزارم برای موهم ماسک زرده تخم مرغ و اردنخودچی و روغن نارگیل مایونز روغن زیتون و اب پیاز میزارم خدایی نزدیک یک ماهه دارم مداوم انجام میدم بسیاااار بسیااار نتیجه خوبی داشته خداروشکر هفته ای دوروز هم بخوربابونه گل همیشه بهارو ختمی میدم ابروهامو هرروز روغن نارگیل و خرگوشک میزنم ریختم توظرف ریمل خالی بابرس روزی سه بارمیکشم به ابروهام واقعاابروهام پرو بهن شده

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

فقط یه مشکلی دارم زانو هام یکم نسبت به پاهام رنگشون تیره تره و کمی هم زبره چیکارکنم بهتربشه؟؟؟

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

راستی کف پام خیلی ترک میخورد کرم کف پای ادرا استفاده کردم و راضی بودم اما تازمانی که دمپایی و صندل میپوشم خوبه پابرهنه که توخونه بچرخم دوباره زبرمیشه

2810