2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247805 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هر کى میبینم میگه پوستت خوب شده
دیگه فقط با ضد آفتاب میرم بیرون
زردچوبه + ماست + لیمو + پودر شیرین بیان + آرد نخود
تاثیرش بیشتر واسه شفافیت و روشن کردن لک هاست ولى جوش هم خوب میکنه
سه تاش که پودر هست رو با هم کلا قاطى کردم تو یه ظرف
فقط ماست و ابلیمو رو همون لحظه اضافه میکنم
ولى زردچوبه خیلى کمتر از اون دو پودر
خمیرى میشه و زدنش باحاله و راحته
من روزى بیست مین میزارم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام منم باهاتون هستم چندمدته خواننده خاموشم ماسک سفیده تخم مرغ ابلیمو و عسل ماست و جوانه گندم برای صورتم میزارم برای موهم ماسک زرده تخم مرغ و اردنخودچی و روغن نارگیل مایونز روغن زیتون و اب پیاز میزارم خدایی نزدیک یک ماهه دارم مداوم انجام میدم بسیاااار بسیااار نتیجه خوبی داشته خداروشکر هفته ای دوروز هم بخوربابونه گل همیشه بهارو ختمی میدم ابروهامو هرروز روغن نارگیل و خرگوشک میزنم ریختم توظرف ریمل خالی بابرس روزی سه بارمیکشم به ابروهام واقعاابروهام پرو بهن شده

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

فقط یه مشکلی دارم زانو هام یکم نسبت به پاهام رنگشون تیره تره و کمی هم زبره چیکارکنم بهتربشه؟؟؟

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

راستی کف پام خیلی ترک میخورد کرم کف پای ادرا استفاده کردم و راضی بودم اما تازمانی که دمپایی و صندل میپوشم خوبه پابرهنه که توخونه بچرخم دوباره زبرمیشه

2810