2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست
سونیا جووون 💜❤️ بچه ها یه کلیپ دیدم یه خانمه خارجیه معروف تو معرفى ماسک سیب زمینى رو که همه میدونیم واسه پف و گودى دور چشم چقد خوبه اون رو خیلى خوشگل مثل پایین چشم برش داد گذاشت زیر چشم ... بعد هم چاى سبز رو گذاشت تو آب جوش دواورد گذاش رو چشماش بچه ها کپسول ذغال فعال سراغ ندارید ؟؟
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
عزیزم براى پوست خشک مامانت عسل عالیه ، یا به همرا زرده تخم مرغ ، سفیده نه عا زرده و روغن زیتون کلا تو ماسکاشون روغن طبیعى استفاده کنن نارگیل بادام .... حالا شما همون روغن زیتون و زرده تخم مرغ رو امتحان کنید براشون اگه درمان گیاهى هم نمیخواى این محصول https://www.darukade.com/Products/DAK-3653/QV-Intensive-Moisturiser کمکش میکنه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان در مورد کپسول ذغال فعال من نمی دونم دقیقا منظورت چیه؟ اما یه کپسولی داروخانه ها دارند از محصولات گلدارو به اسم کربو گل- این کپسول ها کربن است. برای مشکلات گوارشی استفاده می شه. سیه هم هست.
در مورد خشکی پوست من فکر می کنم قبل از هر چیز باید علت خشکی پوست مشخص بشه. ممکنه یه نوع صابون، محر کها و یا مثلا آب و هوای خشک باشه. یا حتی دوش بخار داغ- http://blog.amaziran.com/%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d8%ae%d8%b4%da%a9%db%8c-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa/ برای همین شاید بهتر باشه اول علت مشخص و فع بشه
پدرم از کلر آب استخر خشکی پوست گرفت دکتر این کرم تجویز کرد خیلی خوبه قیمتش حدود 10ت کرم نرم کننده ثمین. حاوی اوسرین و اوره 5%https://www.google.com/search?q=%DA%A9%D8%B1%D9%85+%D9%86%D8%B1%D9%85+%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87+%D8%AD%D8%A7%D9%88%DB%8C+%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D8%AB%D9%85%DB%8C%D9%86&client=ms-android-om-lge&hl=fa-IR&source=lnms&prmd=sivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKhaTNysDPAhUGDywKHQhrA6cQ_AUICSgC&biw=320&bih=448#imgrc=E9rGa96cwA_KIM%3A
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
کپسولهای کربوگل حاوی ذغال فعالند ولی مواد دیگه هم دارند اگر ذغال فعال خالص باشه بهتر اثر میکنه با عسل باید مخلوط بشه و روی پوست باعث جذب آلودگی ها و مواد زائد پوست میشه ⛔نکته مهم اینکه بوییدن پودر زغال فعال خطرناک و باید مراقب باشید تو ریه نره
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
مادرتون ناگهانی اینطور شدن؟ به نظر به جای درمان موضعی بهتره و مطمئن تره پیش یه متخصص برن، شاید نمیدونم تیرویید پر کار یا چنین چیزی باشه در غیر اینصورت ماسک عسل که دوستان گفتن رطوبت رسان خوبیه آووکادو هم برای پوست خشک عالیه و البته محصولات رطوبت رسان مخصوص پوست خشک
یاسمین جون برا سفت شدن پوست انجام دادم یه کوچولو منافذم داشتم، راستش بیشتر برا اینکه عوارض خاصی نداشت انجام دادم ببینم چطوریاست :) فعلا دو جلسه رفتم شاید یه جلسه دیگه هم برم، فقط گفتم مشکلم اینه که بعدش جوشای ریز زدم، دکترم می گفت برا جای جوشم خوبه من یه چند تا دونه لک قرمز جوش داشتم احساس می کنم اونام کمرنگ شدن حالا نمی دونم اثر نیدلینگ بوده یا نه، ولی صورتم پر شده در کل و راضیم
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
سلام خانمها یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدید من خیلی کم از رژلب استفاده می کنم در واقع اصلا استفاده نمی کنم هربار هم که استفاده می کنم گوشه های لبم بعد از یک روز استفاده ترک بر می داره و زخم مانند می شه انگار حساسیت دارم اگه امکان داره یه مارک خوب رژلب برام معرفی کنم امروز برم بخرم ممنونم
سلام. من دارم زینک پلاس میخورم. حدود 20 روزه. قبلش پوستم بد نبود خوبم نبود. حداقلش پیشونیم دیگه جوش نداشت .ولی این چند روزه چند تا جوش گنده تو پیشونیم زده کلی جوش ریز هم حد فاصل صورت و گردنم. کسی تجربه ای نداره؟
2810