2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247798 بازدید | 2046 پست
سلام یاسمین جان خداروشکر بعد از استفاده از داروی صاف کننده دیگه جوش نزدم البته در کنارش از صابون کاپوس جوانه گندم و امولسیون مرطوب کننده هیدرودرم استفاده میکنم که اینام بی تاثیر نیست صاف کننده برای لک هم خوبه اما جای جوش های من فعلا مونده قیمت صاف کننده هم 6 تومنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه انشاالله برای همیشه خوب شده باشند و برن که دیگه برنگردن من چون هم صورتم و هم بازوها و پشت کتفم جوش میزنه دنبال درمان داخلی هستم, نه موضعی حدود یکماه هم هست که ناشتا عرق کاسنی و شاتره و خاکشیر میخورم و تغییر محسوسی ندیدم. . شاید هم من زیادی طبعم گرمه و علاوه براون ساکن جنوبم . اگر ممکنه آدرسشون بنویسی ک اگر کسی رفت قم سفارش کنم برام بگیره🌹
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
✍ طب اسلامی گنجینه ایست تنهامتشکل از آیات قرآن و احادیث معصومین ع وکاملا مستقل از طب سنتی و مدرن. 🌐مطب: قم نیروگاه توحید52 حسینیه موسی ابن جعفر (نوبت دهی ازساعت 10تا12 روزهای شنبه تا چهارشنبه ازطریق تلفن: 📱09901535927 شماره داروخانه: 📱02538756609 فکر کنم یه پماد هم داشته باشه برای جوش صورت میخوای از صابون جوانه گندم کاپوس وامولسیون مرطوب کننده هیدرودرم هم استفاده کن این دوتا برای من خیلی خوب بود هیچ صابونی بهم نیفتاد اما این صابون بهم افتاد صابون میزنم بعد صابون امولیسون را
مامان نیکی جان یخ رو چطور استفاده میکنید؟ من انگارکلا شانس ندارم! نه کره و نه یخ امروز کردم توی کیسه فریزر و حتی کمی آب هم ریختم و مثل کیسه آب سرد کشیدم به صورتم چشمتون روز بد نبینه! تمام صورتم انگار اگزما داده!
میا جان 😂😂😂 کلا هیچى بت نمیسازه ها خودِ یخ رو مستقیم رو پوستت ماساژ بده
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
اومدم بگم من دو جلسه میکرونیدلینگ کردم تا الان خیلیییییی راضیم، فقط یه مشکلی هست دفعه اول که انجام دادم بعدش جوشای ریز زدم جای اونا الان قرمز مونده رو اعصابمه میگم حتما پوستم حساس بوده اینطور شده، ولی در کل برا روشن شدن و شاداب شدن پوست خیلی خوب بود
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
پوستت حساسه منم البته بلا سر پوستم زیاد اوردم تا فهمیدم قلقش چیه چى بهم میسازه چى نه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام خوشگل خانوما منم دیروز زردچوبه زدم زیاد راضی نبودم هم زرد میشم میا جون شما فکرمیکنم با ترس ماسک میزنی اینجوری ماسک به صورت نمیسازه من با ترس،زردچوبه زدم راضی نبودم ولی پیازو با ذوق میزنم و راضیم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
مامان نیکى جون من از عصاره ش خیرى ندیدم فعلا پودرش رو به همواه زردچوبه و لیمو میزنم
2810