2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247790 بازدید | 2046 پست
مهرینا جانم سلام😘 بله پودر هست مثل شِکره.از لوازم قنادى ها یا عطارى ها میتونید بخرید. بله اگر به همون شیوه اى که گفتم استفاده کنید جوش هاى سر سیاه از بین میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونیا جون بالاخره تصمیم گرفتم واسه جاى جوشام که یکم تیرگیش مونده همون معجزه گرِ ابلیمو و زردچوبه رو بزارم براى صورت هیچوق نذاشتم به خاطر رنگ گرفتن صورت اما دیگه میزارم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
آرام جان الارو رنگى لک میاره بى رنگش جوش اصلا ازش راضى نبودم تا با معجزه ى خودم بایودرما آشنا شدم ضد افتاب ضد جوشش تا ١٠ ساعت رو پوستم بود چرب نمیشد واسه پوستاى چرب بود حالا اگه فک میکنى لک زدى از بایودرما ضدافتاب ضدلکش رو بخر حتما ... اسمش فتودرم اسپات کلا ضدافتاباى تخصصیش عالیه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیاجون خوبی عزیزم؟ عزیزم من دیروز رفتم روغن بخرم روغناش اصل بود منم ازهمه اصلاش خریدم(بادوم تلخ ، کرچک ، فندق) حالا نمیدونم کدومشو واسه پوستم استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنی
خدای مهربونم مرسی که من به آرزوهام رسوندی [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
2810