2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247788 بازدید | 2045 پست
سلام عزیز دلم.
من یه مدته با همون ترکیب سرکه ى سیب و گلاب و آب نارنج که توى پست اول نوشتم صورتمو تمیز میکنم.روزى چند بار.خیلى خوبه.
صابون داو سفید هم براى شستن صورت خوبه😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گرونترین کرم ها رو استفاده کردم هیچ کدوم قابل مقایسه با روغن ارگان مراکشی نیست البته باید اصلش باشه بدون افزودنی هم برای پوست صورت و هم بدن حالب اینه که تنها روغنی ست که جوش هارو هم درمان میکنه چون ویتامین A هم داره من روغن ارگان رو از شخصی خریدم که خودش مستقیم از مراکش میاره و اصل هست و بعد روغن رو هم به لوسیون بدن أضافه کردم هم به ماسک مو ریختم و هم شامپو برای التهاب و جوش و حتی ترک پوست معجزه است پوست صورتم رو هر شب باهاش ماساژ میدم پوستم مثل هلو شده و کلی ذوق زده شدم هم شفاف و براق شده و هم سفت من دو ماه هست استفاده میکنم پوستم چند سال جوابتو شده روغن ارگان دو برابر روغن زیتون ویتامین E داره و معجزه و هدیه طبیعت شناخته شده در کل دنیا و هیچ کرم لوکس و گران قیمتی که شیمیایی هم هست قابل مقایسه با روغن ارگان خالص نیست امیدوارم با معرفی این روغن کمکی کرده باشم شما هم اگر استفاده کنید معجزه اش رو میبینید 🌹🌹🌹
سلام پرپین جانم چقدر عالییییییییى😍😘
ماسک گوجه رو هم حتما بذارید توى برنامتون هفته اى یکبار هم باشه خوبه.
خواب کافى فراموش نشه.روزى ٨ ساعت.اگر بتونید سرکه ى سیب رو با گلاب مخلوط کنید روزى چندبار صورتتون رو باهاش تمیز کنید فوق العاده هست. و اینکه سعى کنید اگر میتونید و اذیت نمیشید خود پیاز رنده شده رو بذارید
روغن آرگان که خیلى خوبه ، ولى اصلش رو گیر اوردن سخته میگم سونیا صابون نزن اصلا نمیدونى قاتل پوسته هرچقدم بهت بسازه باز در آینده میفهمى چه بلایى سرت اورده
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
خب عزیزم شامپو بچه بزن،اون واسه من خوب بوده بچه ها کاسنى و شاتره اصل میخوام واقعا اینا که میگیرم از عطارى خاصیتى نداره انگار آب میخورم چه مارکى خوبه؟
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
واااای صورت من هر روز داره جوشاش بیشتر میشه ماسک پیاز رو هم تا الان یه سه باری گذاشتم. هیچ وقت صورتم انقدر بد نبوده افسرده شدم
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
میدونم سونیا جان اما من خیلی کم طاقتم ولی ادامه میدم..... شما صورتت الان دیگه جوش نمیزنه؟ من پیشونیم پر از جوشای ریزه یه صورت صاف برام ارزو شده
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بانوى بهمن نه الان دیگه جوش نمیزنه ادامه بدید و حوصله داشته باشید تا نتیجه بگیرید عزیزم.بیاید اینجا کار هایى که براى پوستتون کردید رو گزارش بدید تا انگیزه پیدا کنید. مطمئن باشید بى تأثیر نیست
شیرین بیان اصلا بهم نساخت و برام خوب نبود ولى این دلیل نمیشه بد باشه من پوستم به درمان مقاومه توى ترکیبات بهترین داروهاى ضد لک و روشن کننده نوشته عصاره شیرین بیان ولى من خود خالصش رو زدم اصلا تاثیرى ندیدم البته مامانم میگه این چیزى که عطارى بت داده معلوم نیس چیه ! کاش عسلى چیزى قاطیش میزدم از فردا آب سیب زمینى میزنم😪
2810