2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247848 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونیا سلام خوبی؟من دیروز پیاز زدم امروزم خیار . فقط دوتا سوال دارم ‌.اولی اینکه خیار رو با پوست رنده کنم یا بدونه پوست؟دومی اینکه همه جا توی نت نوشته آب پیاز رو به پوست بزنید . میخوام بدونم میدونی چرا اونا اینجوری میگن؟ممنووووون راستی عزیزم یه چیز دیگه . من اصلا نمیتونم چهل دقیقه دراز کش بشینم با ماسکه پیاز که چشممو میسوزونه .کلا سختمه اینهمه زمان درازکشیده باشم. میشه ربع ساعت بزارم ولی هرروز بزارم؟دست گلت درد نکنه که وقت میذار جواب میدی
سلام خانم فسقلى جان.😍
خیار فرقى نمیکنه چطورى رنده کنید.با پوست یا بدون پوست
راجع به آب پیاز نمیدونم اما خود پیاز کلاژن و فیبر داره که براى پوست مفیده.شما وقتى خود پیاز رو هم میذارید آبش هم هست
میتونید هرروز بذارید اما هرروز بخور نگیرید.😊
سلام فرانک جان.من خب مقطعى از خیلى چیز ها استفاده کردم یجورایى آزمایش میکردم. تب یبا باید بین شش ماه تا یک سال نتیجه بگیرید اما کاملا بستگى به نوع پوستتون داره.همه مثل هم نیستن
بچه ها خدایی چطور میتونین ماساژ یخ بدید اصلا نمیتونم صورتم درد میگیره! در حد ٢٠ ٣٠ ثانیه فقط هرچى بم میگن تحمل کن و ... اصلا نمیتونم 😿😿😿
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
منم از این قالبى کوچولوها بر میدارم چن دقیقه خوبه ؟ با دستمال میگیرمش دستم هیچ ولى صورتم درد میگیره ٣٠ ثانیه نشده میندازم دور خیار هم خوبه رنده کنیم بذاریم یخ بزنه بعد بزاریم قابل تحمل تره واسه بعد از بند انداختن عالیه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...