2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247800 بازدید | 2046 پست
براى سفت شدن پوست بچه ها که تجربه هاشون رو میگفتن از نشاسته خیلى تعریف میکردن.نشاسته رو با ماست قاطى کنید بزنید به صورتتون براى نازک بودن پوست اطلاعى ندارم متأسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من حوصله زدن ماسکای سخت و عجیب غریب ندارم ماسک عسل و آبلیموی خالی واسه پوست بدون جوش اما رنگ پریده فایده داره؟
اگر به خانه من آمدی... برای من ای مهربان چراغ بیاور... و یک دریچه که از آن... به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم...
سونیا من یه فاجعه آفریدم روی این کورک یا برآمدگی بالای سینه چند بار پیاز گذاشتم قشنگ داشت میرفت تو و کوچیک شده بود فکر کردم حتما سیر تاثیرش بیشتره و سیر گذاشتم، اما طولانی! بر داشتمش جاش وحشتناک کبود و تیره شده به وسعت سیر، چند روزه الان، درست هم نمیشه، نه بهتر میشه نه بدتر، چه خاکی به سرم بریزم؟ خیلی چندش و زشت شده! نه زبره نه چیزی! یعنی زخم نشده، مثل سوختگی یا کبودی یا خون مردگی! فکر کن ترکیب اینها!
2810