2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247798 بازدید | 2046 پست
سلام من میخواستم ی چیزی که خودم تجربش کردم و برام موثر بوده اینجا بگم
من طبعم خیلی گرمه هر وقت گرمی زیاد بخورم بدنم دونه میزنه و خارش میگیره که موقته و زود میره اما ایندفعه دوهفته طول کشید هر چی هم خنکی میخوردم فایده نداشت به پیشنهاد مادربزرگم عرق شاطره و کنار و ماست قاطی کردم تو حمام بعداز اینکه خودمو شستم زدم به بدنم عالی بود تا الان تو ی هفته 3 بار زدم تمام جوش ها و قرمزی ها رفته پوستمم سفید شده حتی زیربغل و بیکینی هم زدم روشن تر شده خیلیم پوستم نرم شده به صورتمم زدم احساس میکنم لطیف و روشن شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسى جون شیر سرد و زرد چوبه قاطى کن بزن لبت عالى میشه شب بزار تا صبح عسلم هم عالیه میتونى اسکراب لب هم درست کنى با شکر و وازلین پوستاى مرده لبت رو میبره درست کن لبت رو ماساژ بده باهاش
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
نازیلا جون من کرم و ژل اینا هر کى دیدم استفاده کرده جوابى نگرفته متاسفانه منم نمیشناسم واسه این مورد چون حساس هست پوست اون ناحیه معمولا کرم قوى هم نمیسازن
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیا جون خوبی عزیزم من کاربر جدیدم اما از روز اول که تاپیکتو زدی به علاقه مندیام اضافه کردم یه سوال داشتم عزیزم برای جای جوش فرورفته صورت پیشنهادی ندارین؟ اسکراب اثر داره واقعأ؟یه دوره زدم اثری ندیدم ناامید شدم
جوش فرو رفته فقط روشهاى مثل لیزر و میکرو و ...
جوابگوئه
ولى من عکساى روش میکرولیدینگ ( اگه درست نوشه باشم ) رو دیدم ؛ عالى بود
نازیلا جون لایه بردار واسه اون ناحیه ؟ نکن اینکارو هیدروکنیون هم که انقددد بده هر محصولى میخواد بگه خوبم روش بزرگ نوشته فاقد هیدروکنیون یا درصد کم
2810