2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست
برای سوال یسنا من چند روز پیش یه چیزی خوندم برای همین دانه های سر سیاه بینی. نوشته بود که اول با آب داغ بشویید. بعد روش پلاستیک بکشید، بعد دو تا کیسه لیف را توی آب داغ فرو کنید و کیسه ها را بگذارید روی بینی. بعد با انگشت فشار بدین. حالا من خیلی خلاصه و بدجور نوشتم. آخه طولانیه. اینجا توضیحاتش کامل هست. http://shop.amaziran.com/%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%87-%d8%b1%d9%88%db%8c-%d8%a8%db%8c%d9%86%db%8c/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخور هم زیادى خوب نیست ولى قبل ماسک گذاشتن در حدى که روزنه ها باز شه و صورت یکم گرم شه خوبه بعد ماسک بهتر جذب پوست میشه ؛ بعد از اتمام مدت ماسک و شستن حتما آب سردددد بشورید روزنه ها بسته شه من ماساژ یخ هم میدم بعدش
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیا جونم، والا دقیقا خودمم نمی دونم برا چی خوبن در مراجعاتم به بازار قدیمی شهرمون جوگیر شده و اینا رو از عطاری خریده بودم این شد که گفتم بخور بدم باهاشون دیگه چیکارشون کنم خخخ ولی هیچ کدوم مضر نیست در همین حد میتونم بگم، البته همونطور که سارا خانم گفت نباید زیاده روی کرد تو بخور دادن
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
سلام الهه جان
بله باید مدت طولانى استفاده کنید تا کامل خوب بشه بعدش به مرور کمترش کنید.مثلا بعد از دو سه هفته فقط یک یا دو بار در هفته بخور بابونه انجام بدید.اما یک روز در میان پیاز رو داشته باشید تا زمانى که احساس کردید پوستتون خوب شد کمترش کنید
بله من همچنان هفته اى یکبار ماسک گوجه یا پیاز رو استفاده میکنم ماسک freeman هم همینطور هفته اى یکبار دارم.
کلا پوست احتیاج به مراقبت همیشگى داره.بعضى وقتها مراقبت بیشترى میخواد اما نباید رها کرد
2810