2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247804 بازدید | 2046 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من پوستم خیلی سفید بود انقد رفتم زیر افتاب انتالیا کل بدنم مثل زغال سیاه شده بابد چیکار کنم دوباره رنگ پوستم برگرده به حالت قبل؟دخترمم خیلی سفید بود اونم مثل خودم سیاه شده خیلی ناراحتم
سلام بچه ها میگم من پوست صورتم خشک شده مخصوصا پیشونیم خیلی خیلی خسک شده بخاطر همین خسکی چندتا خط هم افتاده مرطوب کننده هم میزنم فایده نداره نیم ساعت بعد باز خشک خشکه چیکار کنم راه کار بدین
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
سلام یاسمن جان ببخشید آخه من درباره ى پوست خشک اصلا اطلاعات ندارم هرچى روى خودم آزمایش کردم و راجع بهش مقاله خوندم براى پوست چرب بوده اما حق با شماست شرمنده به هر حال
دوستایى که واسه لک و جاى جوش میپرسن ؛ آب سیب زمینى دیگه همه میدونن به سفید کنندس همینطور لیمو تازه سعى کنید تو ماسکاتون اینارو بکار ببرید ماسک عسل و اب سیب زمینى عالیه ؛ جاى جوش و لک رو کم رنگ میکنه یا اگه عسل تهیه ش براتون سخته سفیده تخم مرغ + لیمو اونقد قاطیش کنید کف که کرد بزنید به صورت به جز دور چشم هفته اى سه بار تا دوماه بعد ببینید چقد لکاتون کم میشه پس لیمو و سیب زمینى ؛ ضد لک و روشن کننده
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
یاسمن جون این ماسکا رو که الان بت میگم از یه مقاله خارجى برات نوشتم ؛ بسته به حوصلت هر کدوم رو میخواى امتحان کن البته من براى پوست خشک بیشتر معتقد به استفاده از آبرسان هاى قویم تا مواد طبیعى ولى برات مینویسم موز له شده به علاوه عسل روغن زیتون یا نارگیل رو هر شب به پوستت ماساژ بده اصلا صابون استفاده نکن ؛ شوینده مناسب پوست خشک بگیر ؛ ترجیحا ژل شیر یا ماست و ترکیبش با عسل نوشیدن آب زیاد و یه مرطوب کننده یا ابرسان قوى بعد هر شستشو و ماسک امیدوارم اینجا رو بخونى
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
دوستان یه ماسک دیدم توى یه سایت انگلیسى خیلى کامنتا خویى داشت ؛ براى آکنه و جاش ترجمش کردم دست و پا شکسته زردچوبه ماده ى اصلیش بود من تو اولین پستم گفتم با آبلیمو زردچوبه رو قاطى کردم زدم براى اون ناحیه به طور مداوم و اثر کرد زردچوبه هم روشن کنندس الان میزارم این ماسک و هر کى دوست داشت استفاده کنه ؛ فک کنم صورت رو زرد کنه چند ساعت ها ماست و عسل و پودر زردچوبه و روغن نارگیل ( که به نظرم هر روغن طبیعى رو میشه جاش گذاشت ) رو مخلوط میکنیم یه خمیر میشه عکساش رو میزارم طول مدتش دست خودتون تا نیم ساعت خوبه http://www.top10homeremedies.com/diy-homemade/diy-turmeric-face-mask-for-acne-wrinkles-scars-dark-circles.html
بچه ها سلام سونیا جونم خوبی؟ من پستاتونو میخونم ولی خودم تو حال و هوای رسیدگی‌نیستم تازه دو سه شبه دوباره صابونمو میزنم فقط راجع به بوی ماسک پیاز که ارغوان جون نوشته بود با مامانم صحبت کردم گفت زنجبیل تازه رو یه کوچولو بعد ماسک بمالین به پوست بوی پیازو فورا از بین میبره دوست داشتین امتحان کنین خوشگلا
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
سارازمانی اون سایت انگلیسی ک گذاشتی این ترجمش میشه در درمان آکنه ، از بین بردن جای زخم و کاهش چین و چروک و گودی های سیاه بسیار موثر است. این خاصیت ضد باکتری کمک می کند که کشتن ص باکتری acnes ، که باعث آکنه می شود. این شهر همچنین دارای خاصیت ضد التهابی است که کمک می کند تا به کاهش التهاب و درد است. همراه با زردچوبه، دیگر مواد تشکیل دهنده آشپزخانه است که ترویج سلامت پوست و بی عیب و نقص عسل، روغن نارگیل و ماست غذا خوردن برای مرطوب کننده پوست خود را. این شهر همچنین دارای خواص ضد التهابی است که کمک به کاهش قرمزی و التهاب همراه با آکنه. حتی می توانید جای جوش را درمان کند و پوست شما را صاف و نرم . روغن نارگیل ارائه می دهد ضد باکتری و همچنین مزایای آنتی اکسیدان برای پوست شما . این فوق العاده برای حفظ جوان به دنبال پوست و محو شدن جای زخم و لکه است. ماست حاوی اسید لاکتیک است که حذف سلول های مرده پوست ، که منجر به علائم پیری مانند چین و چروک. آن را حتی حفظ سطح pH پوست کمک می کند. با استفاده مداوم، این ماسک صورت زردچوبه کمک خواهد کرد تا به این مشکلات شایع پوستی است که اوقات تلخی پیر و جوان .
اینم چند پاراگراف اخرش برای درمان آکنه ، چین و چروک ، زخم و گودی های سیاه DIY زردچوبه ماسک صورت برای درمان آکنه ، چین و چروک ، زخم و گودی های سیاه POST1 قبلی از 2 آکنه، چروک ، زخم و گودی های سیاه زیر چشم می تواند به هر کسی کابوس. این مشکلات نه تنها زیبایی چهره شما را خراب بلکه پوست شما آسیب برساند. آرایه ای از پوست و محصولات زیبایی را با این ادعا بازار به درمان آکنه و زخم و همچنین حلقه های تیره و چین و چروک . بیشتر از نه ، با این حال ، هزینه این کرم همه فن حریف و لوسیون به بیش از بودجه ما است. همچنین، بسیاری از آنها مواد شیمیایی مبتنی بر هستند، هر چند ادعا می شود فرمول طبیعی است. در عوض به دنبال برای محصولات قبل از خرید ، شما فقط می توانید در اطراف کابینت های آشپزخانه خود را نگاه کنید . وجود دارد شما می توانید چند مواد تشکیل دهنده که خوب است برای پیدا کردن
اینم موادلازمش هست چیزهایی که شما نیاز دارید: پودر زردچوبه آلی - 1 تا 3 قاشق چای خوری ماست - 1 قاشق غذا خوری عسل خام - 1 قاشق چای خوری روغن نارگیل فوق العاده باکره - 1 قاشق چای خوری قاشق های اندازه گیری ظرف (کاسه
اینم ترجمه ماسک دیگه ایه - مواد تشکیل دهنده ماسک صورت درخشان، پوست بی عیب و نقص (قسمت 1) اینم. ترجمه ماسک بعدی آیا می خواهید برای حفظ پوست روشن و بی عیب و نقص با مواد طبیعی اما زمان و یا پول برای جمع آوری یک میزبان از مواد تشکیل دهنده را ندارد؟ شاید ساده ترین راه حل این است برای گرفتن یک لیمو، برش آن را در نیم، رها کردن یک کمی عسل خام در یکی از نیمی و به آرامی مالش آن بر روی صورت خود . ترک آب بر روی پوست خود را برای 5 تا 10 دقیقه ، و سپس شستشو کردن صورت خود را . شما همچنین می توانید دیگر ، مقرون به صرفه و قابل دسترس مواد ساده مانند پودر زردچوبه ، پودر شیر ، چای سبز، عصاره آلوئه ورا، خیار، پاپایا و سیب زمینی استفاده کنید. پنج نفر از 10 دستور العمل ماسک صورت 2 - مواد تشکیل دهنده سریع و آسان در زیر توضیح داده . ما بقیه در پست بعدی را پوشش میدهد . آیا می خواهید برای حفظ پوست روشن و بی عیب و نقص با مواد طبیعی اما زمان و یا پول برای جمع آوری یک میزبان از مواد تشکیل دهنده را ندارد؟ شاید ساده ترین راه حل این است برای گرفتن یک لیمو، برش آن را در نیم، رها کردن یک کمی عسل خام در یکی از نیمی و به آرامی مالش آن بر روی صورت خود . ترک آب بر روی پوست خود را برای 5 تا 10 دقیقه ، و سپس شستشو کردن صورت خود را . شما همچنین می توانید دیگر ، مقرون به صرفه و قابل دسترس مواد ساده مانند پودر زردچوبه ، پودر شیر ، چای سبز، عصاره آلوئه ورا، خیار، پاپایا و سیب زمینی استفاده کنید. پنج نفر از 10 دستور العمل ماسک صورت 2 - مواد تشکیل دهنده سریع و آسان 1 . پوست و ترکیب ½ خیار را در مخلوط کن یا غذا پردازنده. خیار و ماسک صورت زردچوبه 2 . مخلوط ½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه در آن است. خیار و زردچوبه ماسک صورت STEP2 خیار و زردچوبه ماسک صورت نهایی بیش از اندازه این خیار ماسک صورت بر روی پوست خود را، ترک آن را در مدت 15 تا 20 دقیقه و سپس آن را آبکشی کردن با آب سرد . شما می توانید این ماسک صورت روزانه یا چند بار در هفته استفاده کنید. زردچوبه تمایل به لکه پوست، شما ممکن است بخواهید به استفاده از این در شب قبل از رفتن به رختخواب.
دومین ماسکش اووکادو باعسل بود 3 . گرم آرد و آب سیب زمینی ماسک صورت آرد گرم کار می کند به عنوان یک لایه بردار ملایم برای روشن و روشن پوست خود را، کاهش چربی اضافی و ضرب و شتم آکنه. همچنین می تواند از بین بردن موهای ناخواسته صورت کمک کند. سیب زمینی دارای خواص سفید طبیعی است که کمک لکه های تیره محو شدن و لکه.
2810