2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست
منم قاطى میکنم معمولا با چیزى
عسل بهتره
با پودر جوانه گندم هم خوبه
یاسمن جان من معمولا ماسکام نیم ساعته س
لیمو رو زیاد نزار رو پوست بمونه
حتما تازه باشه در حدى که با اون ماده اى میخواى مخلوط کنى قایل استفاده و موندن رو پوستت باشه مقدار خاصى لازم نیس
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
عزیزم شما چرا درونى نمیاى درستش کنى؟
اینى که میکم خودم تجربه نکردم ولى امتحان باید کرد دیگه ؛
عرق کاسنى شاتره و خاکشیر صبا ناشتا
اول بیرون میریزن بعد خوب میشه
یه جور پاکسازیه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسمین جان حتما جوشات علت خاصى دارن.
ولى یک مدت ادامه بده.مثلا یک ماه و نیم یا بیشتر ببین چى میشه صورتت
براى بدن من هروقت پریود میشدم روى بازوم جوش میزدم
اما الان بیشتر از یک ساله که روغن بچه قبل از خواب و بعد از حمام استفاده میکنم.خیلى خوبه.
یاسى جان گفتم که اولویت بندى کن اول جوشات رو درمان کن بعد جاش رو واسه همین که ضدلک میزنى جوش میزنى
منم همین رو میزنم سونیا جان به جاى لوسیون بعد حمام ویتامین e هم خاصیت ضد لکى و روشن کنندگى داره استفادش به صورت روغن بعد حمام باعث میشه یه عادت شه و در دراز مدت تاثیر خوبى داره
من پوستم خشکه ولی جوش میزنه😐جوشامم معمولا بزرگ و قرمزن و درد میکنن!!میخوام یه آزمایش بدم واسه هورمونام شاید مربوط به اون باشه ،ماسک پیازو حتما امتحام میکنم مرسی سونیا جون
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
دوستان بعد ار هر ماسکى مرطوب کننده مناسب پوستتون رو بزنید تا خشک نشه ...
سانازى بررسى کن اگه هورمونى نبود ماسک پیاز بزن
آرزو به دل موندم پوست صاف داشته باشم،راستی بچه ها پوست مختلط یعنی چی؟؟شایدم پوستم مختلطه ،آخه یکی میگفت مختلط یعنی صورتت چرب باشه دستت خشک ،اینطوریه؟
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
حتما سونیاجان ،من حدودا دوهفتست بخور بابونه رو شروع کردم پیازم امتحان میکنم نتیجشو میگم ،راستی پیازو بلافاصله بعد بخور بزاریم؟؟ ،ببخشید من تاپیکو هول هولکی خوندم
بله سانازى جان بذار یکم پوستت بعد از بخور خنک بشه بعد پیاز بذار بعدم بخور و پیاز رو فقط دو یا سه هفته داشته باش بعدش بخور رو هر از گاهى انجام بده اما پیاز رو یک روز در میون داشته باش
سارا جان یعنی اگه هورمونی باشه پیاز خوب نیس؟؟اینم بگم جوشام بعضی وقتا میره ببشتر موقع پری و وقتی غذای تند و گردو اینا میخورم جوش میزنم بعدشم تا بیاد جوشام بره یه ماهی طول میکشه و باز داستان ازاول شروع میشه!
سانازى من هم همینطور بودم تا یه چیز گرم میخوردم تا چند ماه درگیر بودم توى مطب دکتر ها اما الان خدا رو شکر دیگه خبرى نیست.اما من هزارتا چیز امتحان کردم وقتى دیدم دارو هاى دکتر فایده نداره
2810