2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست
سلام همچنان ماسک پیاز میزارم یک روز درمیان ولی چشمم میسوزه تا یه ربع طاقت میارم ولی بازم راضیم مچکریم سونیا جان
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام واسه پوستاى چرب و جوشدار یه چن تا نصیحت کنم به دوستان؛
اول از همه اینکه ماهایى که پوست چرب داریم باید تمام محصولاتمون حتى مرطوب کننده فاقد چربى oil free باشه ؛ و شوینده پوستمون ، ضد افتابون همه مخصوص پوست چرب بگیریم ،
حالا چیزایى رو میگم که خودم نتیجش رو دیدم
اول واسه تیرگى ناحیه بیکینى تنها چیزى که نتیجه داد واسم آبایمو تازه + زرد چوبه بود
تو حموم میزدم ٢٠ مین بعد کیسه و سفیداب ملایم
من چون هرروز میرم حمام هرروزم میزدم و نتیجه داد زود....
واسه جاى جوش هم اگه حوصله دارید نیم ساعت این ماسک عالیه
عسل کمى + آب سیب زمینى واقعا خوب بوده واسم
و اینو بگم واسه درمان هاى گیاهى حوصله ندارید بیخیال شید چون یه هفته دو هفته جواب نمیده !
و اینکه ١ روز بزنى ١٠ روز نزنى
واسه خودتون برنامه بزارید و همزمان ماسکاى زیادى تو برنامتون نباشه که خسته شید و دلسرد؛
مشکلاتتون رو اولویت بندى کنید
مثلا واسه پوست چرب اولین کار کنترل جوش زدنه
این رو درمان کنید با چیزایى که دوستان میگن هر کدوم راحتید
بعد مرحله دوم از بین بردن جاى جوشاس
مرسى از توجهتون 🌹
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
بچه ها لک ؛ جاى جوش و هر چیز تیره روى پوست نیاز به روشن کننده داره بهترین روشن کننده همون ویتامین c هست که تا دلتون بخواد توى لیمو ترش هست یه سرچ کنید تمام محصولات ضد لک معروف رو ترکیباتش رو بخونید غیر ممکن ویتامین سى و عصاره ى شیرین بیان توش نباشه دارم فعلا روى عصاره شیرین بیان کار میکنم ببینم گیرم میاد و تاثیرش چطوره حتما همینجا گزارش میدم پوستاى خشک لیمو زیاد بشون نمیسازه بهتره تعدیلش کنن مثلا با عسل ولى مثل بقیه چیزا در صورت حساسیت قطع کنید عسل و لیمو خیلى خوبه کلا
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
2810