2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247817 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز پیازرنده کردم ی ساعت بیشتر گراشتم یخچال بازم چشام سوخت شما چقدرچقدر میزارین رو پوست؟
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
سونیاجان سلام خوبی ممنون ازتایپیک وراهنماییهات میگم من پوستم سبزه هست دورلبام وچشمام تیره تره بعضی وقتابیش ترمشخص میشه نمیدونم ازچیه یه راهکاروبرنامه میخوام تاپوستم شفاف بشه راهنماییم میکنی گلم جوش ندارم ولی وقتی اصلاح میکنم بابندجوش میزته صورتم
سلام جیران جان تجربه هاى من براى پوست هاى چرب و جوش داره اما یکى از بچه هاى اینجا گفت که سیب زمینى خام رنده شده خیلى براى پوست خوبه.پوست کدر رو روشن میکنه.به علاوه ماسک توت فرنگى یا خیار رنده شده هم خیلى براى روشن شدن پوست مفیده😉
سلام سونیا جان من نمیدونم پوستم چربه یا خشک ولی فک میکنم چربه چون صابون که میزنم پوستم روشنتر میشه چیکار کنم پوستم روشن بشه و لک صورتم کمتر ؟؟ چن روزه ماسک ماست یا ماست با جوانه میزنم خیلی تاثیر خوبی داشته جوری که خیلی لطافت و شفافیت پیدا کرده به نظر شما چی بزنم و چه مدت در هفته ممنونم
الهی مرا  آن ده که آن به 
مرسی سونیا
عالی بود
البته من نه جوش دارم نه چربه پوستم
صافه
فقط الان تو بارداری دومم چندتا کک مک مثه نقطه روی یه طرف صورتم ایجاد شده
که حیلی نگرانم کرده و بدم میاد ازشون
هرچند با یه پنکک سبک هم پوشیده میشه
اما میترسم پاک نشه و زیاد بشه

فک کنم پیاز و آبش برای لک هم مؤثر باشه
حالا حتما امتحان میکنم
چون با وجود بچه دیگه مثه قبل حوصله ماسکهای خانگی رو ندارم و ماهی یکبار ارایشگاه پاکسازی میکنم
تمام آرزوهای منی کاااااااش, یکی از آرزوهای تو باشم
سلا سونیا من دیشب ماسک خیار وسدر با اب قاطی کردم زدم به صورتم بعدش مرطوب کننده بیودرما زدم صبحی ۳ تا جوش خیییلی ریز تو صورت زده بود بنطرت طبیعیه؟جوشاط زیر پوستم داره نیریزه بیرون یا بخاطر مرطوب کننده بود؟چون مخصوص پوست خشکه یکم چربه
 میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
2810