2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247818 بازدید | 2046 پست
سلام من امروزم گذاشتم سومین باره پیاز میذارم ولی نذاشتم گازش بره چشمام خیلی سوووخت فعلا چیز خاصی ندیدم جای جوشام هس همینطور یکماه بیشتره مونده کلا همین منطقه جوش میزنه زیرلبم همینطور خسته شدددم میییرن میان دیرخوب میشن😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونیا جون سلام. چند تا سوال داشتم. اول اینکه من جوش میزنم کلن، ولی خوب زود میرن و جاشون معمولن نمیمونه، ولی الان یکی دو ماهه جوش میزنم، لامصبا هرکار میکنم نمیرن. دکتر هم رفتم کلی دارو برام نوشته. الان به نظرت همین ماسک پیازو بزنم؟من بعضی جاهای صورتم جوش زیرپوستی هم زده، رنگ پوسته ولی برامده، نمیدونم میدونی کدوم جوشا رو میگم یا نه. بعد من ماسک عسل میذارم همیشه ولی با یه چیزی قاطیش میکنم مثلن ابلیمو. اگه فقط خود عسلو بذارم تا بخام فقط عسلو بذارمش رو پوست، کلی پوست کش میاد، چیکار کنم؟
یاور همیشه مومن، تو برو سفر سلامت...
ژاکلین جان من توى پست اول گفتم درمان گیاهى دیر جواب میده اما جوابش قطعیه
هیچ دارویى با یک بار استفاده نمیشه نتیجه ى معجزه آسا ازش دید عزیزم
ادامه بده و ناامید نشو
توى یخچالم بذارش تا گازش بره
عزیزم بدا جای جوش چ خوبه
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
پوستم هیچوقت یه دونه جوش نزد و همیشه تمیز بود.دوتا بارداری پشت سرهم داشتم والان بچه کوچیکم پنج ماهشه.خلاصه خیلی سرم شلوغه و خسته ام.این خستگی روی پوستمم تاثیر گذاشته.خشک بوده خشکتر شده و پژمرده داره میشه.شادابی قبل رو‌ندارم.اهل ارایش اصلا نیستم فقط ضد آفتاب.کسی راهکاری برام داره؟ممنون
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست....