2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247815 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنلی جان چیزای گرم نباید بخوری من هروقت چیزای گرم مثل موز خربزه عسل تخم مرغ خرما و ...میخورم چونم جوش زیر پوستی میزنه پریودات اگه نامنظمه عرق رازیانه با قطره ویتاگنوس بخور ناشتا من میخورم دیگه جوش نمیزنه سرکه سیب هم خوبه من به جای تونر دیگه سرکه سیب استفاده میکنم نصف بطری آب معدنی با نصف بطری سرکه سیب اصل را قاطی کردم و به جای تونر استفاده میکنم
اونلى جان من چندین بار نوشتم درمان گیاهى طول میکشه انتظار دارید دو سه روزه نتیجه بده؟؟؟نه باید چند ماه استفاده کنید.
گفتم معجزه نیست که چند روزه نتیجه بده عزیزم.باید مدام استفاده کنید
ویتاگنوس میخورم ناشتا من اصلا چونم دیگه جوش نمیزد پریودم دوهفنه عقب افتاد واسه همین بازم چونم جوش میزنه وگرنه سه سال بود درمان کرده بودم پوستم هیچ جوشی نداشت
کیانا،کارن😍😍
سلام به همگی
سونیا جون چه تاپیک خوبی
من از دوران راهنمایی جوش داشتم.یه دایره قرمز رو هر کدوم از گونه هام بود.بعد با اریترومایسین حل شد.اما همیشه مستعد جوش بودم و تک و توک جوش میزدم.باز بد نبود, رفته بودم دکتر و کپسول تتراسایکلین داده بود بهم و کنترل میشدجوشام باز.جنس پوستم هم به شدت چرب بود.تا بله برون عموی ته تغاری شد و منم جوگیررفتم وکس کردم صورتمو و یه آرایش غلیظجوونیه و جاهلیه دیگه.الان آدم شدم
بعد اون مهمونی آرایش رو که پاک کردم دیدم صورت نیست که.جوش هاییه که کمی هم صورت توشهخلاصه رفتم دکتر.پدر جان ما با طب سنتی مخالفه شدید.اکثرا هم نذاشته ما از این روش ها استفاده کنیم.من ابغوره گرفتم به خاطر جوشام.فرستادم پیش دکتر آشنا.رفتم و دکتر منو فرستاد سو نو تخمدان و رحم و آزمایش کامل و حتی چک موارد هورمونی
بعد مشخص شد تستسترونم مشکل ساز بوده.البته مشکلات دیگه هم داشتم.مثلا ریزش مو و چربی مو و...
قند و چربی و وزنم نرمال بود
برای همین دکتر هم بهم راکوتان داد و هم اسپیرونولاکتون . یکسال درمان کردم.الان درمانم تموم شده.خوبه شکر خدا.راکوتان برام عارضه نداد.فقط باعث خشکی لب و صورتم شد که با بالم لب و مرطوب کننده مناسب حل میشد.
الان به واسطه راکوتان و اسپیرونولاکتون پوستم صاف شده و دیگه چرب هم نیس به اون شدت قبل
با فوم ماینوکسیدیل و شامپو الپسین c1 و مکمل ایزن پلاس هم موهام خیلی بهتر شد شرایطش
البته اسپیرونولاکتون باعث کاهش موی زاید و ریزش مو هم میشه
آخرین بار که رفتم پیش دکتر تا راکوتان رو قطع کنم, برام شامپو سیستئین b6 و مکمل ویتامینز فور دِ هیر نوشت و تاکید کرد همون شامپوهای قبلی و فوم و کپسول ایزن پلاس رو ادامه بدم.فعلا هم باید داروی هورمونی بخورم تا بلکه بعد ازدواج خودبه خود هورمون هام درست بشه اونم شاید
هر دفعه هم میرفتم بهم میگفت چند تا زایمان کنی حل میشه می خواستم بگم میخوام اما فکر آبروی پدر و مادرمم
خلاصه الان اوکیم.برام عوارض به جا نذاشتن داروها
اما کلا مدل پوست و موی من اینه که باید بهشون برسم و همیشه مراقب باشم در این صورت خوبن.وگرنه مشکل پیش میاد
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
اما مواردی که طی سالیان سال تجربه به دست آوردم(الکی مثلا من یه شاخ باتجربه ام)
اولا اینکه پوست ها با هم متفاوته.ممکنه چیزی که رو پوست بقیه و حتی 90 درصد آدم ها جواب داده رو پوست من جواب نده.کما اینکه برای خود من پیش اومده زیاد.مثلا ضدافتاب بیودرما اون اوایل برای من دکتر نوشت.اما با همونم جوش زدم.در حالیکه خیلیا راضین ازش و برند خوبیه.پس اگر پوست حساس یا بدقلقی دارید به راحتی مواد مختلف (هر چقدرم معتبر )بهش نزنید
من با یه بار وکس مجبور به درمان شدم و راکوتان خوردم
یعنی بعد یک بار وکس دیگه جوش هام نرفت تا وقتی درمان کردم
پس خواهشا خواهشا مراقب باشید و هر ماده آرایشی و ضدافتاب و کرم پودر و ماسک و هر چی خلاصه رو همینجوری نزنید به پوست مبارک.حالا جوش درمان میشه.اگه لک بیفته خدایی نکرده درمانش سختتره
ثانیا اینکه سرخود دارو نخورید یا نزنید.زیاد دیدم خانما لایه بردار میخوان بزنن و براش تاپیک میزنن.لایه بردار داروی حساسیه.عوارض داره.میسوزونه.کرم زینک اکسید نیست که هر جا و تحت هر شرایطی بزنید.کلا هیچ دارویی سرخود استفاده نشه.پوست شما در برابر هزاران چشمه بهتره به خطر نندازینش
ثالثا اینکه لوازم آرایش یا نخرید یا اگه خریدید برند معتبر و استاندارد و سالم بخرید.مثلا کلینیک,لانکوم,پوپا , ارتدکو و...خوبن.من دیدم خانما مروان خیر و سوپرا کالر میزنن.با اینا صد درصد پوست مستعد جوش جوش میزنه.اگرم بحث جوش نباشه قطعا پوست خراب میشه.اینا برای یکبار در سال خوبه فقط.سنگینه.
الان این آرایش های سنگین و گچی رو فقط عرب ها و ایرانی ها انجام میدن.اگه نگاه کنید آرایش های اروپایی خیلی لایته.ایرانیا بتونه میزننکرم پودر همین که یک دست کنه کافیه.لازم نیست پوشش گریمی بده به صورت.اون مال عروسه فقط.به نظرم آدم میتونه شلوار ارزون قیمت بپوشه.اما برای محصولات بهداشتی و آرایشی حتما سخاوتمند باشید با پوست.بهترین ها رو بخرید.چه آرایشی و چه مراقبتی
به نظرم خرید کرم های معتبر و پوست سالم مهمتر از خرید طلاست حتی.قبلا یه بار اومدم مروان خیر زدم پوست داغون شد.الان پنکک کلینیک دارم واقعا آسیب نمیزنه به پوستم
رابعا! آرایش و مخصوصا کرم پودر زدن هر روزه قطعا مضره.اگه بتونید عادت کنید که کرم پودر فقط برای مهمونی هاتون باشه سطح اعتماد به نفستون هم بالاتر میمونه.چون آرایش یک توهمه.پوست یکدست و صاف و بی نقص میشه.بعد که میشوریش قطعا اونجوری نیس.بعد طبیعتا میل به آرایش بیشتر میشه در وجود آدم.البته این اعتقاد و تجربه شخصیه.من یه ضدافتاب بی رنگ و مداد چشم میزنم همیشه.عین اسکلا تو آینه به خودم نگاه میکنم و افتخار میکنم و سلفی میگیرم
خامسا! جوش به علل مختلف بوجود میاد.تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان, مشکلات هورمونی مثل همون افزایش تستسترون, چربی بیش از حد پوست, آلودگی پوست, غذاهای چرب و شیرین, الرژی به ماده غذایی یا آرایشی یا دارویی خاص و...
وقتی علل متفاوت هستن درمان هم متفاوته.مثلا کسیکه جوش هورمونی داره با انتی بیوتیک جوشش درمان نمیشه چون منشأ متفاوته.پس بهتره از دکتر کمک بخوایم بازم
سادسا! صابون خاصیت قلیایی داره و در طولانی مدت بشدت مضره برای پوست.(به جز صابون جدید داو چون فرمولاسیون متفاوت داره).بهتره از فیس واش مناسب جنس پوست استفاده بشه.اگرم صابون استفاده میکنید مراقب نگهداریش باشید چون جامده و شرایط قارچی شدن براش فراهمه و ممکنه پوست صورت بر اثر سهل انگاری قارچی بشه
نکته هفتم (یادم نیس عربی هفت چی میشه😂😂) اینکه هیچوقت با آرایش و حتی ضدافتاب نخوابید.ضدافتاب هم باید بعد 3 ساعت شسته بشه و تجدید بشه.تنها کرمی که بی محدودیت میتونه رو پوست بمونه مرطوب کننده هست
نکته هشتم اینکه برای پوست های چرب یا مستعد جوش حداکثر spf ضدافتاب باید 50 باشه.بالاتر نباشه.اینو دکتر به من گفت.چون تا 50 کافیه.هر چی spf بالا میره به خاطر شیمیایی بودن , امکان اینکه پوست حساسیت بده بیشتره.
نکته نهم اینکه میگن پوست هر میوه که میخورید رو به صورت بزنید, نکنید لطفا.چون پوست بعضی میوه ها آلرژی زا و در واقع آلرژن هستن
نکته دهم اگه پوستتون چربه هی 24 ساعت نرید بشوریدش.چون بدتر خشک و ملتهب میشه.همین که فیس واش و کرم هاتون مخصوص جنس پوستتون باشن و اویل فری, دو بار شستشو در طول روز کافیه.بیشتر افراطه که نتیجه عکس داره.خشکی زیاد پوست باعث چروک میشه
من کرم دور چشم الارو خریدم.شنیدم خوبه.کسی تجربه داره؟ا این هفته هم ۲تا عروسی دعوتم میشه یه کانسیلر خوب معرفی کنین. راستی سونیاجون اون کرمی که واسه سفید کردن زانو رو معرفی کردی میشه اسمشو بنویسی.بازم ممنون عزیزم
نکته یازدهم اینکه بهترین روش برای اصلاح پوستی که مستعد جوشه اینه که با موزر ماشین اصلاح مردونه یا اپی لیدی اصلاح بشه.بعد تا یکساعت ژل افترشیو سینره رو صورت باشه.تا چند ساعت هم آب بهش نخوره. نکته دوازدهم اینکه در مدت درمان جوشتون حالا با هر روش و دارویی, از کرم پودر و موس و پنکک و... استفاده نکنید.ترجیحا یه ضدافتاب رنگی مخصوص پوست چرب و اکنه دار داشته باشید نهایتا موقع مهمونی و عروسی از این کرم استفاده کنید.من مدیسان رو پیشنهاد میکنم که پوشش زیادی هم داره منتهی مدیسان دو مدل رنگی و کرم پودری داره.کرم پودریش رو که شیشه ای هست بگیرید. نکته دوازدهم اینکه موادی که ذاتا گرم هستن تو طب سنتی برای افرادی که مستعد جوش هستن خطرناکه مثلا با رازیانه مورد داشتیم دیدم صورت طرف پر جوش شده و خدا رو شکر که دیدم .چون خودمم میخواستم بخورم سیزدهم 😂 مو که زیاد شسته بشه چرب میشه.من هر روز دوش میگیرم.اما موهام رو هفته ای 3 بار میشورم فقط. نکته 14😂😂😂 اگر جوش یهویی و بی دلیل و التهابی زدید مثلا بعد بند انداختن, یک دوره 6 تایی کپسول ازیترومایسین طبق دستور نحوه مصرف بخورید اوکی میشه
2810