2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست
گفتم بهت به هیچ عنوان ماده ى شیمیایى به پوستت نزن.برو کامنت ها رو بخون چند تا از بچه ها با دوبار ماسک پیاز استفاده کردن جوش هاشون خشک شده.چرا روى تو نتیجه نداشته باشه عزیزم؟؟؟ استفاده کن و راه هاى مختلف رو امتحان کن.نا امید نباش.ژل سینره رو بذار کنار و از فردا برنامه اى که گفتم رو اجرا کن.من شک ندارم پوستت خوب میشه هرروز هم میاى به من گزارش میدى که چکار کردى تا انگیزه بگیرى ادامه بدى.درمان مشکل پوستى حوصله میخواد اما امکان پذیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت به هیچ عنوان ماده ى شیمیایى به پوستت نزن.برو کامنت ها رو بخون چند تا از بچه ها با دوبار ماسک پیاز استفاده کردن جوش هاشون خشک شده.چرا روى تو نتیجه نداشته باشه عزیزم؟؟؟ استفاده کن و راه هاى مختلف رو امتحان کن.نا امید نباش.ژل سینره رو بذار کنار و از فردا برنامه اى که گفتم رو اجرا کن.من شک ندارم پوستت خوب میشه هرروز هم میاى به من گزارش میدى که چکار کردى تا انگیزه بگیرى ادامه بدى.درمان مشکل پوستى حوصله میخواد اما امکان پذیره
مهرسا.من از پیاز معجزه دیدم به هرکس معرفى کردم نتیجه دیده. اول پیاز رو طبق روشى که گفتم توى پست اول استفاده کن همراه با ترکیب گلاب و آب نارنج و سرکه ى سیب که باز توى پست اول گذاشتم. بعد که جوش هات رو به بهبود رفت چیزاى بیشترى بهت میگم
سلام.سونیا جون.ممنون بابت تاپیک خوبت خانومی مهربون.صورت من جوش نداره فقط شفافیت قبل رو نداره.فقط ماسک فری من رو بگیرم و استفاده کنم کافیه؟چون تو هفته اینده دوتا عروسی دعوتم.راستی تو صورتم فقط سیاهی دور چشمام خیلی ناراحتم میکنه که تو تاپیک خوندم گفتن سیب زمینی خوبه.فقط میخوام بدونم خام باشه یا پخته؟ بازم ممنون عزیزم
بچه ها لعاب برنج رو کی بزنیم به موهامون؟! چند مین بمونه؟! بعدش بشوریم!!؟ فقط به ساقه بزنیم یا به کف سر هم میشه زد!!؟! منم موهام نازک و کم پشت هست
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام مامان آلین جان براى روشن شدن پوست هم فرى من خوبه.همون بار اولى که میزنید متوجه تفاوت میشید ماسک پیاز هم خوبه. ماسک زرده ى تخم مرغ. ماسک خیار رنده شده سیب زمینى باید خام باشه عزیزم
مامان آلین جان براى روشن شدن پوست هم فرى من خوبه.همون بار اولى که میزنید متوجه تفاوت میشید ماسک پیاز هم خوبه. ماسک زرده ى تخم مرغ. ماسک خیار رنده شده سیب زمینى باید خام باشه عزیزم
2810