2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247811 بازدید | 2046 پست
میخوام ماسک شیرین بیان رو بهتون معرفی کنم اینو تو همون تاپیک فتانه کاربر i gh یادم داد واقعا برای شفافیت و روشنی پوست موثر بوده هم من و هم مامانم امتحان کردیم عصاره شیرین بیان که سیاهه و مثل آلوچه ست رو از عطاری بخرین دقت کنین عصاره باشه نه پودرش یه چندتا تیکه کوچولو ازش جدا کنید و بندازین داخل یه فنجون یا استکان روش خیلی کم آب جوش بریزید و بذارید یه محلول غلیظ بدست بیاد یه کمی هم عسل اضافه کنید با پنبه بزنید به صورتتون و بعد یکساعت بشورید لطفا قبلش تست کنین به عسل یا شیرین بیان حساسیت نداشته باشین
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
آزاد جان اگر انجام دادى نتیجه گرفتى بگو حتماً.فعلا چیزایى که گفتم رو بزن دختر خوب. ممنونم ازت آزاد جان که وقت میذارى و میاى نظرات رو میخونى و راهنمایى میکنى.مدیونم کردى دختر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالتم نده عزیزم اینجا خیلی فضای خوبی‌داره مرسی از شما که اینجارو برامون ایجاد کردی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
بسیار عالى.فعال شدى شیطون. فقط سعى کن زیاد ماسک هاى مختلف نذارى که پوستت قاطى کنه پیاز و ترکیب گلاب و آب نارنج خوبه.اگر میتونى به ترکیبت سرکه ى سیب اضافه کن. لعاب برنج بزن به موهات خوبه به پوستت صدتا ماسک نزن همزمان
والله موهام یه زمانى جنگل بود... شروع کرد به ریختن چون فر هست نشون نمیده اما کم حجم شده. قرص زینک پلاس هم براى پوست هم براى مو خوبه. بیرون حمام هم براى خوش حالت شدنش نرم کننده ى pantene بزن.از سوپر سروش بخر داره اونروز رفتم😂😂😂😂
واى فسقلى این چه حرفیه.
نگو که ناراحت میشما.
من این یک هفته ده روز وقتم آزاده عزیزم و وقتم رو کامل در اختیارتون قرار دادم که هر سؤالى دارید بپرسید اصلاً براى همین این تاپیک ایجاد شده.پس راحت باش.
من حوصلم زیاده😘
2810