2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247806 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از تاپیک خوبت سونیا جان،دوستان عزیز راجبه کک و مک که علتش هم مادرزادیه هم اکتسابی در اتر آفتاب و اینا،کسی راه حلی دلره پوستم سفیده و جنسش خشکه،لک ها تو کل صورتم به صورت پراکنده هست ولی رو بینی و زیرچشمهام بیشتره ،خواهش میکنم اگه راه حلی دارید کمکم کنید،خیلی اعتماد به نفسمو ازم گرفته
سونیا جون دست و پنجه ت درد نکنه من از این هفته گوجه رو امتحان میکنم واسه منافذم البته تست میکنم قبلش الانم از تجربیاتم میگم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
من پوستم مستعد جوشه و با خوردن گرمی، نشستن پوست،نشستن آرایش،عرق کردن و دست زدن به پوستم و اصلاح جوش زیاد میزدم دکتر رفتم بهم صابون لایه بردار گلمر و محلول کلیندا مایسینو داد که واقعا خوب بود کلیندا مایسین یه محلول آنتی بیوتیکه که من صورتمو و جوشامو باهاش ضدعفونی میکنم صابون گلمرم خوب بود ولی بعد چند سال تاثیر معجزه وارشو برام از دست داد جوشام از زمانی که تصمیم گرفتم اصلاح صورتمو قطع کنم خیییلی بهتر شدن، حتی با اینکه بعد اصلاح صورتمو ضد عفونی میکردم بازم جوش داشتم،موهای صورتم کرکی و کمن واسه همین من دکلره‌کردم، اما پشت و دور لبمو بند مینداختم جوشام ۷۰٪ ناپدید شدن، من همیشه تو تابستون جوشای وحشتناکی داشتم که امسال صورتم مثا آینه ست چون براش خیلی زحمت کشیدم تو تاپیک فتانه جون، یه کاربر به اسم نیلوفر بهم صابون ضد لک و ضد جوش انجی رو معرفی کرد که وااااقعا ازش نتیجه گرفتم صابونشو از عطاری گرفتم ولی به کاربرای دیگه که پیشنهاد دادم به بعضیاشون نساخت و جوشای ریز زدن که میگفتن مال انجیه من هنوزم اگر صورتمو نشورم و گرمی مثل موز و گردو بخورم جوش میزنم ولی انجی برام کاری کرده که دیگه کرم پودر نمیزنم یه ماسک دیگه ام برام معجزه کرده که میام میگم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
رمان نوشتم سونیا جونم خواستی با اسم خودم بذاری بذار
سلام سونیا جون . چه تاپیک خوبی دارید . من پوستم گندمی روشن بود . اما یک سالی میشه کدر شده . علتش نمیدونم چیه! خوشبختانه زیاد جوش نمیزنم و‌پوستم صافه فقط کدره .‌دوست دارم دوباره روشن و‌باطراوت بشه . چی خوبه برای پوستم؟ شنیدم شیر خیلی خوبه؟
Far over the misty mountains cold (در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) ..... To dungeons deep and caverns old (به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) ..... We must away ere break of day (ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) ..... To find our long forgotten gold (تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
2810