2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آدرین جانم.عزیزم من اینقدر دکتر رفتم و دارو هاى مختلف استفاده کردم که هیچ اثرى نداشت تا اینکه خودم دست به کار شدم.توصیم اینه که یک مدت امتحان کن اگر نتیجه نگرفتى کار هایى که نوشتم رو انجام بده.هرچند که با درمان شیمیایى مخالفم
در ضمن وقتى دارى درمان گیاهى انجام میدى مطلقا از کرم و پن و محلول شیمیایى استفاده نکن.
سلام وقت همگی بخیر صورت منم پر جوش .ولی تصمیم جدی گرفتم مبارزه کنم با جوش از این به بعد همراهتون هستم و تمام کارایی رو که انجام میدم و نتیجه داره رو براتون بنویسم
سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
یه صابون خیلی خوب دارم که تمام جوشارو کنترل میکنه کاتیوز الان 5سال استفاده میکنم سریع جوش خشک میکنه به اسم کاتیوز ضد اکنه قیمتش 5500 هست از داروخانه تهیه کردم
ماسک شیرین بیان میزنم برای شفافیت پوست عالیه سفیداب و گلاب قاطی میکنم 20 دقیقه رو پوستم بمونه بعد میشورم با اب ولرم و با یخ ماساژ میدم از اینم خیلی راضی هستم خیار به پوستم میزنم اما چون پوستم چرب سریع جوش میزنه گوجه بهتر عمل میکنه برا پوستای چرب برا سیاهی دور چشم یخ میزنم سیب زمینی هم خیلی خوبه
یه ماسک دارم جادوییییییی برای اونایی که جوش مجلسی میزنن زرده تخم مرغ و ابلیمو اگر لیمو تازه باشه بهتر نتیجه داره 20 دقیقه روی پوست بمونه
حنا و روغن زیتون برای جوشهای چانه عالیه حنا و روغن زیتون رو قاطی کنید خمیر بدست امده رو بزنید به صورت 20 دقیقه بعد با اب ولرم بشورید
الان تحت طب سنتی هستم غلظت خون دارم حجامت و زالو انجام میدم در کنارش جوشای صورتمو کنترل میکنم برا نتیجه تا یکماه باید صبر کنم
سلام دوستان عزیز.من میخواستم تجربه خودم رودرمورد منافذ باهاتون درمیون بذارم.من برای منافذم ۳هفته روغن هسته آلبالو گذاشتم خیلی راضی بودم البته منافذ من خیلی نبود اما همون مقدار کم هم خیلی خوب شدن.
نورینه جان ممنون امشب به اسم خودت میذارم توى پست اول. ماسک زرده ى تخم مرغ رو خودم استفاده کردم اما چون پوستم به آبلیمو حساسیت نشون میده دیگه آبلیمو اصلاً نزدم.من پوستم خیلى نازک و حساسه.اما الان اصلا جوش نداره
2810