2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247800 بازدید | 2046 پست
من یه رب بخور بابونه دادم الانم پیاز رو پوستمه اولاش چشااام داشت کوووووور میشددد الانم همینجوووور اشکم میاذ پوستمم آتییییییییییییییییییش گرفتهههههه
کیانا،کارن😍😍
هفته ى بعد هم همین کار رو ادامه میدین.هستم ولى کمتر از الان.الان وقتم خالیه.تا زمانى ادامه میدین که جوش هاتون رو به بهبود بره.بعد دیگه بخور رو قطع میکنیم و فقط پیاز و عسل و یک سرى چیزاى دیگه داریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونلى سوزش طبیعیه.همه دارن من هم داشتم الانم میذارم هر از گاهى دارم.داره پاکسازى میکنه.به فسقلى هم گفتم دفعه ى اولى که گذاشتم گفتم الان پوستم دچار سوختگى درجه ٢ شده اما وقتى با آب شستم شفاف شده بود صورتم
گوجه به همه نمیسازه اونایى که طبع گرمى دارن با گوجه جوش میزنن.البته بسته به جنس پوستتون هست اما فقط پیاز رو فعلا امتحان کنید و به هیچ عنوان تأکید میکنم به هیچ عنوان همزمان صد تا ماسک استفاده نکنید
سلام، به به چه تاپیک خوبی، الان سرکارم برگردم خونه از اول بخونم تاپیکتون رو ببینم راهنمایی هاتون میتونه من رو خوشگیل موشگیل کنه یا نه
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
2810