2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247790 بازدید | 2046 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فسقلى وقتى شستى ببین قرمز شده یا نه من بعید میدونم چون براى من هم میسوزه یادمه بار اول که زدم پوستم بدجورى میسوخت گفتم بشورمش باید برم جراحى پلاستیک کنم به خاطر سوختگى درجه دو.اما شفاف و نرم شده بود پوستم
میا جوش دارى؟؟؟اگه دارى که هیچى.اگه ندارى ماسک freeman بگیر آوو کادو و خاک رس.عالیه.اما اگر جوش دارى نزن.ماسک خیار خیلى خوبه.همین پیاز هم به شدت روشن میکنه پوستتو
سونیا جان چقدر کار خوبی کردی تاپیک رو راه انداختی حالا سوال من اینکه من پوستم جوش نمیزنه البته چربه اما زیاد نیست. اما پوستم کدر شده و منافذ اش هم خیلی باز شده کلا یکدست و صاف نیستش اما جوش و لک نداره همچنین خیلی مرده است حالا این ماسک پیاز برای منم خوبه؟ بخور بابونه چجوریه؟ بابونه تازه رو توی آب جوش بریزیم بعدش صورتمون رو بگیریم روی بخارش؟
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
قربونت برم زهره جانم.بله بخور همونطوره که گفتین.براى روشن شدن پوستتون پیاز خیلى عالیه شفاف میکنه پوست رو.ماسک freeman هم که گفتم خاک رس و آووکادو هست منافذ رو تمیز میکنه
سلام سونیا جون من صورتم جوش میزنه قبلا خیلی درمان کردم حتی طب سنتی و حجامت صورت ولی درست نشد چکار کنم؟
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
2810