2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247784 بازدید | 2045 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بچه ها ژل توی برگ آلءوورا بهترین چیز واسه لکه هست من یه سال هرشب مرتب میزدم به صورتم واقعا لکه هام کم شد همه میگفتن حتما رفتی دکتر باور نمیکردن
ولی خب حوصله میخواد
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
ماسک اب لیمو و نشاسته هم عالیه..اب و نشاسته رو روی حرارت ملایم گاز مخلوط کنید مثل فرنی میشه وقتی ولرم شد بزارید رو صورت رب ساعت بعد بشورید هفته ای دوبار الی سه باراستفاده بشه
سونیا من از دوازده سالگی جوشهای بدی داظتم پیش بهترین متخصص های ایرانم رفتم فایده نداشت ولی ماسک نشاسته حد اقل ظاهر پوستمو خوب میکنه ولی انقدر پوستم چربه تا دو روز نزارم ده تا جوش باهم میزنه همه هم چرکی ان
سونیا جون سلام ...ممنون برای تاپیک عالیتون خانمی من پوستم شدیدا چربه وجوشی والان یه مدته گونه هام که منافذ باز داره حالات قرمزی وخشکی وکشش داره ...الان یه 10 روز کرم مرطوب کننده برلی پوست مختلط میزنم کمی بهتر شده الان من با این شرایط پوستم همه ماسکهایی که گفتی بزارم ؟؟ کرم مرطوب ککنده هم استفاده کنم ؟؟ برای برطرف کردن خشکی و کم ابی گونه هام کع منافذ بازم داره چیکار کنم ؟؟ مرسی از راهنماییتون
من انرژیم رو صرف کسایی نمیکنم که دوستم ندارن صرف کسایی میکنم که دوستم دارن ............. دعا کنین بتونم به این جمله عمل کنم ..............مرسی
فرشته جان همه ى ماسک هایى که گفتم نه.بخور و پیاز و عسل اون ماسک آماده رو که گفتم فقط براى کسایى که جوش ندارن
توصیم به شما اینه که حتما اول جوش ها رو درمان کنید بعد منافذ رو براى منفذ هم میذارم مطلب
اما من میدونم اگر الان بگم همه ى ماسک ها رو قاطى استفاده میکنید نتیجه نمیگیرید الان تمرکزتون فقط روى درمان جوش هاتون باشه
2810