2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247778 بازدید | 2045 پست
سلام سونیا جون خوبم ممنون این دارو کاملا گیاهیه مخلوط چند نوع گیاهه پودری هست نه عزیزم ترکیباتش ر ...

سلام عزیزم میخوام بدونم استفاده شما از داروی صاف کننده تا کجا پیش رفت اثرش در طولانی مدت چطور بود ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی🙏

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...
سلام عزیزم میخوام بدونم استفاده شما از داروی صاف کننده تا کجا پیش رفت اثرش در طولانی مدت چطور بود ؟ ...

سلام تا موقعی که استفاده می‌کردم خوب بود 

بعدش دوباره برگشت 

الان یک ماهی هست دوباره دارم استفاده میکنم 

بنظرم اول باید علت و ریشه جوش را پیدا کرد بعد درمانش را پیدا کنیم 

مثلا از من تنبلی تخمدانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تا موقعی که استفاده می‌کردم خوب بود  بعدش دوباره برگشت  الان یک ماهی هست دوباره دار ...

میشه بگید نوع و شدت جوشات چطور بود؟ بببین منم جوشای ملتهب چرکی دردناک بیشتر ناحیه چانه و بیشتر دوران پریود اگه با این پودر حتی مقطعی هم کامل رفع بشه راضیم چون خود دارو هم معمولا مقطعیه ....

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...
2805
سونیا پوست منم چرب جوشداره. تا حالا با هیچ روشی نتونستم جوشهام را کامل مهار کنم.فقط کم و زیاد میشند

عزیزم اگر روزی دوبار از ژل شستشو استفاده کنی و تونر برای کنترل چربی پوستت بزنی و آبرسان و ژل ضدجوش مهار میشه و کنترل میشه اما باید اول چک کنی مشکل داخلی و هورمونی نداشته باشی و روتین غذایی هم رعایت کنی 

سونیا پوست منم چرب جوشداره. تا حالا با هیچ روشی نتونستم جوشهام را کامل مهار کنم.فقط کم و زیاد میشند

سلام من مشاور پوست وموشرکتی هستم

برای کنترل کردن چربی صورت کسی که پوستش چربه روتین چربو میدم فوم چرب تونر چرب ژل یا سرم ابرسان چرب ام ان دی ومرطوب کنندم پرتغال زنجبیل سوپر استار
لایه بردار bha
ام ان دی بهش میدم

مخصوص پوست چرب
هفته اول فقط سه بار در هفته بزنه
هفته دوم یه درمیون بزنه از هفته سوم هرروز بزنه
روزی یک بار هم بزنه در طول روز ترجیحا شب ها بزنه ودر طول مدتی که لایه بردار میزنه حتما لوسیون   ضدافتاب پوست چرب ام ان دی بی رنگ اس پی ۹۰ رو بزن
چون مدتی که از لایه بردار استفاده میشه حتما هرروز هر دوسه ساعت یک بار باید پوست لایه برداری بشه ولایه بردار ها رو هم حتما روی پوست تمیز باید زد ابدا روی جوش التهابی وچرکی زده نشه فقط روی نقاطی که لک داره یا جوش زیر پوستی داره زده بشه

2810