2777
2789

وجه کامل رو باید ظرف 72 ساعت پرداخت کنم یا باید وایسم پیامک بیاد؟ 

قرعه کشی نبوده پیش فروش بوده و دوماه دیگه زمان تحویله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخبارهاش رو دنبال کن هر ماه پیش فروش میزاره ولی خیلی دیر در میاد واسه شوهرم ایران خودرو برج 3 سال دیگه در اومده  من این ماه سایپا نوشتم دوماه دیگه تحویل میدن

اخبارهاش رو دنبال کن هر ماه پیش فروش میزاره ولی خیلی دیر در میاد واسه شوهرم ایران خودرو برج 3 سال دی ...

ممنون عزیزم   فقط  

ببخشید  فرقشون چیه    ک همه ایرانخودرو رو  ترجیح میدن   ببخشید من اطلاعاتم خیلی  کم دراین زمینه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
ممنون عزیزم   فقط    ببخشید  فرقشون چیه    ک همه ایرانخودرو رو   ...

خودمم نمیدونم ولی فکر میکنم کیفیت ماشین های ایران خودرو بهتر باشه همین که بیشتر مدل ماشین ها برای ایران خودرو هست سایپا تنوع ماشین هاش کمه

خودمم نمیدونم ولی فکر میکنم کیفیت ماشین های ایران خودرو بهتر باشه همین که بیشتر مدل ماشین ها برای ای ...

ممنونم عزیزم لطف کردی😘😘

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏