2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم یک ساعت و نیم فاصله هست دلم میخواد پیششون باشم اما چه کنم دوری برام بهتره الان چهار ساله دورم از ...

من خیلی تو اذیتم دلم میخواد یه شرایطی باشه بشه که با مادرم اینا تو یه ساختمون یا محله باشم 

2804
آدمیزاده و حس‌های غیر قابل پیش،بینی😔😔

عزیزم شما چطوری بهتری؟؟؟ نکنه هنوز ترسش رو داری؟؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
عزیزم شما چطوری بهتری؟؟؟ نکنه هنوز ترسش رو داری؟؟

چی بگم ،یکم بهتر شدم اما خوب دوتا بچه کوچیک سخته هر بار جایی کار داشته باشم برم از شهر بیرون بچه هارو پیش مامانم میزارم کنارش بودنی حس خوبی دارم همونقدر خونه زندگی خودمم دوست دارم 

2805
چی بگم ،یکم بهتر شدم اما خوب دوتا بچه کوچیک سخته هر بار جایی کار داشته باشم برم از شهر بیرون بچه هار ...

الحمدلله رب العالمین خداروشکر راضی هستی

عزیزم یه ذکری میگم برای حفاظت از جان بچه هاهرروز بهشون بخون و فوت کن فوق العاده ست و سفارش شده 

۳ بار بگو 

اللهم اجعلنی فی دِرعِکَ الحَصینهَ الَّتی تجعلُ فیها مَن تُرید

و فوت کن بهشون

خیالت جمع🌹🌹

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
الحمدلله رب العالمین خداروشکر راضی هستی عزیزم یه ذکری میگم برای حفاظت از جان بچه هاهرروز بهشون بخون ...

چقد به موقع این پیامتون رو دیدم بچه م تب کرده من خیلی بد میترسم از تب مشخصه با اعتقاد هستید ،از تجربه هاتون بهم میگید من خیلی به آرامش نیاز دارم التماس دعا