من یکم پول دارم تو قلکم یکی دو تومنی میشه بیشترم میریزم توش مصلن تو ی ماه حداقل یک سکو پونصد میریزم بنظرتون همینجور پول نگه دارم بهتره یا سکه پارسیان بخرم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
زنجیر ظریف یا دستبند خیلی ظریف اگه کم کم بخری یهو میبینی چ کار خوبی کردی مگرن جمع نمیشه پولت خرج میشه اینجوری هم پس انداز داری هم سود میده و ارزشش کم نمیشه
همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
خودم فک کردم سکه پارسیان بخرم در حد چهار پنج گرم ک شد ی پلاک زنجیر بردارم ب نظرت خوبه اینجور؟
اگه طلای بدون اجرت برداری و بعد ک جمع شد بری عوض کنی بهتره چون اولندش قیمت طلای بدون اجرت خیلی کمتره تا نو بعدشم وقتی میخوای زنجیر مورد نظرت رو بخری فقط پول معاوضه میدی و سودت بیشتره
همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻