2777
2789

خانوما من مجردم تنبلی تخمدان دارم و کیست تخمدان دارم دکتر قرص ویتاگنوس داده الان یه ماهی میشه که مصرف میکنم روزی دوتا یدونه صبح یدونه شب 

از فردا به دستور دکتر باید یدونه فقط صبح ها بخورم

وقتی قرص می‌خورم زیر شکم و تخمدانام درد میگیره طبیعه؟

بعد چند وقت پریود میشم؟؟؟

ببخشید دارم میگم اما چند وقت در میون خود*ارضا*یی میکنم تو این یک ماه که قرص مصرف کردم چند باری انجام دادم

می‌خوام بدونم اثر قرص رو از بین میبره؟

و اینکه حجم موهام کم شده بخاطر کیست تخمدانم هستش؟

اگه کیست ام از بین بره دوباره موهام مثل قبلش میشه؟

چقدر طول میکشه آخه من موهام خیلی دوست دارم 🥲

ممنونتون میشم راهنماییم کنید🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اینو یه مدت میخوردم پریود نمیشدم البته پریود خودم منظم بود منم برا تنظیم هورمون و ریزش مو میخوردم

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
تیر کشیدن طبیعیه علاعم اینکه فهمیدی کیست داری چیه 

وقتی تایم پریود شدنم میشد سمت چپ راست شکمم و زیر شکمم به شدت درد میکرد و اینکه یه مدت خیلی زیاد موهام ریخت ولی خب من موهام خیلی پر بود اولش نمی‌فهمیدم داره کم میشه به خودم اومدم دیدم موهام نصف شده

وقتی تایم پریود شدنم میشد سمت چپ راست شکمم و زیر شکمم به شدت درد میکرد و اینکه یه مدت خیلی زیاد موها ...

کیستت خوب بشه ریزش موهاتم اوکی میشه بعد قرص تقویتی واسه موهات بخور

من این ماه پریودم چند روز جلو افتاد میترسم منم کیست داشته باشم

کیستت خوب بشه ریزش موهاتم اوکی میشه بعد قرص تقویتی واسه موهات بخور من این ماه پریودم چند روز جلو اف ...

قرص های ویتامین بخورم مثلا A  B  C  D  E بخورم خوبه ؟

اعصابم بهم ریخته انقدری که میشینم گریه میکنم برای موهام 

قرص های ویتامین بخورم مثلا A  B  C  D  E بخورم خوبه ؟ اعصابم بهم ریخته انقدری ک ...

وا عزیزم گریه نداره یه داروخونه بگو قرص تقویتی واسه موهام میخوام بهت میدن خدایی نکرده کیستت بزرگ بود میگفتن فقط عمل خوب بود ایا

یعنی پریودام تنظیم نمیشه؟ یه ماه شده قرص مصرف میکنم ولی پریود نشدم

من چون پریودام منظم بود به هم خورد اینو معمولا برا کسایی که کیست دارن معرفی میکنن راستی اون کار رو هم ترکش کن یکی از مهمترین عاملای ریزش مو همینه همه انکارش میکنن حتی دکترا ولی این یه واقعیته مستقیما رو مو اثر میذاره

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید