2777
2789
عنوان

برم گل بگیرم براش باهاش حرف بزنم؟

207 بازدید | 18 پست

همسرم مشغله کاری براش به وجود اومده ....حدودا چند ماه طول می‌کشه حل بشه الان یک ماه گذشته ...رفتارش تو این یه ماه خیلی عوض شده بود خیلی کم توجهی میکرد ....منم که این مدت هورمون هام بخاطر استرس به هم ریخته بود  یه موضوع و بی توجهیش رو خیلی بزرگش میکردم ...

چند روزیه به خودم اومدم و دیدم به جای اینکه پشتش باشم همش بهش فشار آوردم بین اینهمه مشکل  غر ها و نیازهای بیخودی من رو هم تحمل کنه ...

حالا می‌خوام بهش بفهمونم همه جوره پشتتشم ...دلم میخواد بیاد مثل قبل باهام درد و دل بکنه ولی دیگه هیچی نمیگه اصلا یکی دیگه شده ....میگه همش میترسم ناراحت بشی

خواهش میکنم بگید چیکار کنم خانما زندگیم داره از دستم میره

چند وقته خیلی عوض شده خیلی کم حرف میزنه خیلی از روزش برام نمیگه دیگه وسط روز چندبار بهم زنگ نمیزنه و.... خیلی عوض شده درکل 

گفتم بذار بهش محبت کنم چندبرابر دیدم نه اصلا جواب نمیده انگار نه انگار ....چیکار کنم

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید یه مشکل کاری براش پیش آمده باشه که افکارش رو به هم ریخته و نخاد به شما بگه چون فکر میکنه شما هم ناراحت میشی . شما مهربان باش و صبور . مشکل حل میشه و اونم برمیگرده به حالت قبل 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 

خیلی خانم زیبایی هستی ک بفکر اصلاح زندگیتی 🌹

همیشه زنهایی ک زندگیشونرو عاشقانه زندگی میکنن تحسین میکتم 

ببین شما یماه بقول خودت غر زدی

پس یماه صبر کن تا جبران کنی

بعد اک دیدی رفتاری ندیدی اونموقع ی فکر دیگ بکن 

به هرجال ایشون تحت فشار بودن و شاید الان فکر میکنم تصمیمت الکیه و محکم نیست و پای عمل برسه جاذمیزنی یا ازینچیزا

یخوردخ صبوری میخواد عزیزه دلم 

عزیزم حتماً با یه مشاور حرف بزن 

کم کم بیا تو خط دیگه 

انتظار معجزه نداشته باش

ولی خیلی صبور و خانوم نشون بده خیلیم به خودت برس 

ببینه تو محکمی میاد درد ودل

فوران کنه بیاد پیشت 😅 

تمام دلیل های این حرفات رو تو ذهنت داشته باشه 

چیزی که متوجه شدم تا حدودی داری بهش حق میدی که حرفی نزنه و ... 

و دلیل سکوت و حرف نزدنش هم متوجه شدی ! 

کار از حرف زدن و .. حتی منطقی ام گذشته 

در این مورد کمتر حرف بزن بیشتر عمل کن! 

نسبت به اون چیزایی که می‌دونی واکنش درست نشون بده 

و رفتار های درستی رو از خودت نشون بده 

واکنش های اون چون نمیدونه تغییر از سمت تو داره به وجود میاد یکم شاید نرمال و باب میلت نباشه ولی تو رفتار درست رو انجام بده 

یه مدت که رفتار های درست رو انجام دادی 

کم کم در مورد وضعیتی که اذیت کننده بود صحبت کن! 

اول باید عمل کنی بعد در موردش مفصل صحبت کنید!

فراموش نکن در میان حرفایی که قرارع بزنی اینم بهش توضیح بده که شرایط استرس و سختی و ... می‌تونه چه تاثیراتی روی هورمون بزاره و هورمون ها ام تاثیر مستقیم روی اعصاب و رفتار می‌ذاره که راحت تر بتونه هم تو رو  درکت کنه هم وضعیت رو ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

یه نکته ام بگم :

فشار ها و سختی ها و ....... ها باعث میشه آقایون پریود مغزی بشن و نیاز به (غار تنهایی دارن ) تو این حالت زیاد دوست ندارن صحبت کنند ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
سلام میشه کمکم کنید ؟! 

بله در خدمتم