2777
2789
الهی خدا بهت ۲۰۰ متری ویلای بده برا خدا کاری نداره نمی دونم چرا حسم گفت میشه برات 

فداتشم خاهری

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
واقعا🥲دلم خییلی براشون تنگ شده..دعا کنید ببینمشون..

دلیل شوهرت چی بود؟

باورت میشه منم حس میکنم زندگیم‌میشه مثل شما شوهرمو میگم ایقد ب بختی کشیدم و میشکم میگم اخرش میرینه توش با خیانتی چیزی😔😔😔😔😔

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه تو پذیرایی میخواین؟

جایی دیگه نیست خب 😅😅😅😅😅😅

دلیل شوهرت چی بود؟ باورت میشه منم حس میکنم زندگیم‌میشه مثل شما شوهرمو میگم ایقد ب بختی کشیدم و میشک ...

هنوز نمیدونم..هر دفعه یه چیزی میگه..بیشتر میگه لحبازی..انقد ادعا میکرد دوستم داره..ولی واقعا پیشش خودم نبودم..منو از خودم دور کرده بود..همش میخواست تغییرم بده..در حالی که من کلی بهش اعتماد بنفس وعزت نفس دادم..هیچی نداشت..بره ببینم با این اخلاق گندش می تحمل میکنه ژا مادرش قراره تا کی سه تا بچه قد ونیم‌قد نگه داره...فقط میتونم بگم متاسفم براش خیییلی دوستش داشتم ولی گربه کوره بود ..همیشه گربه کوره بود

هنوز نمیدونم..هر دفعه یه چیزی میگه..بیشتر میگه لحبازی..انقد ادعا میکرد دوستم داره..ولی واقعا پیشش خو ...

ای خدا تو منی یا من توام 😔😔😔😭😭😭😭😭

ای خدا تو منی یا من توام 😔😔😔😭😭😭😭😭

کتاب زنان زیرک رو تو گوگل رایگان دانلود کن بخون..خیییلی خوبه..ولی فرق تو بامن اینه تو الان تو خونه خودت با بچه عاتی ودلت خونه..من توخونه بابام تو ارامش هستم ولی بشدت دلتنگم

جدا؟؟

شوهر من مثل شوهر شما هیچییییی نداشت پاش وایسادم

کمکش کردم از همه لحاط هم من هم خانوادم

چن ماهی میشه میگه برو خونه بابات نمیدونم زن بگیرم باخنده میگه ولی وقتی جراتشو پیدا کرده ب زبون بیاره اخرش انجام میده

ناراحت نیستم بره اصلااا فقط میگم نکنه وقتی بره ک من نابود شدم از بس زجر میکشم تو زندگی و همه بدبخیتا رو دوش منه.

میشه باهم دوست بشیم؟امکان درخاست دوستی هست؟

کتاب زنان زیرک رو تو گوگل رایگان دانلود کن بخون..خیییلی خوبه..ولی فرق تو بامن اینه تو الان تو خونه خ ...

دقیقا😔😔😔😔😔

عزیزم فعلا سایت خرابه..درخواست دوستیتون نمیاد

اها باشه 🥺🥺🥺

2810