2777
2789
عنوان

چرا هیچی بالا نمیاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
میشه تا یازده کمکم باشین؟ سایت خرابه هر کس تاپیک اعتراضی زد تاپیک اخر خانم تهرانی رو بدین بخونن؟ 🥺& ...

با من بودید یا سارا. ؟

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
با من بودید یا سارا. ؟

با شما و سارا هر دوتون باشین دلم قرص باشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه تا یازده کمکم باشین؟ سایت خرابه هر کس تاپیک اعتراضی زد تاپیک اخر خانم تهرانی رو بدین بخونن؟ 🥺& ...

یه سوال پرسیدم فقط 🥲🥲🥲

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یه سوال پرسیدم فقط 🥲🥲🥲

اشکالی نداره عزیزم تاپیک اخر خانم تهرانی رو بخونین

@مونا_تهرانی    

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
اشکالی نداره عزیزم تاپیک اخر خانم تهرانی رو بخونین @مونا_تهرانی    

باشه عزیزم🌹🤍

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

با شما و سارا هر دوتون باشین دلم قرص باشه

چشم 

اگه تاپیکی دیدم بهشون میگم 

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️

سلام

من الان اومدم سایت، الان پیام شما رو دیدم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام من الان اومدم سایت، الان پیام شما رو دیدم.

مشکلی نداره بچه ها بودن عزیزم