2777
2789
عنوان

اطلاع رسانی در خصوص اختلال در سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 93 پست

@نخودچی1403    

@مائده6525221    

@ظهور313    

سلام دوستان امام زمانی من

این تاپیک باز هست اگر نظرو پیشنهاد و انتقادی دارید

بنویسید انشاالله توسط مدیر سایت رسیدگی بشه...

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@zahraayat     سلام امروز دیدم این تاپیک باز هست اگر نظر و انتقاد و پیشنهادی داری اینج ...

سلام. خدا خیرتون بده فکر کردم جدیده نگران شدم بعد دیدم مال پارساله!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. خدا خیرتون بده فکر کردم جدیده نگران شدم بعد دیدم مال پارساله!

ممنونم

بله واسه پارسال بوده

اما صفحه قبل کامنت امسال هم داره

الانم که باز هست تاپیک

پس حتما نظرات رو میخونن و رسیدگی میکنن

2805

@ازسارابپرس    

س‍لام گلم

این تاپیک بازه

میتونیم نظرو پیشنهاد بدیم

اینجا رسیدگی میشه؟!

در مورد تهمت هایی که به من زدند چطور میتونم

پیگیری کنم

در خصوصی با نی نی یار۵ صحبت کردم اما هنوز جوابی ندادند

سلام. خیلی ممنون میشم یه لطفی کنین یه کاری کنین بشه مثل قبل راحت لینک بذارم.
من اکثر تاپیکهام لینک دارن و خب واقعا سخته به جای اینکه بخوام مطالبم که کپی کردم و از قبل آماده دارم رو راحت پیست کنم اما باید یک عالمه توضیح بدم برید فلان صفحه فلان تاپیکم که عنوانش چی هست رو باز کنین بخونین یا دانلودش کنین. یا بگم اینترنت سرچ کنین فلان کتاب فلان سایت فایلشو دانلود کنین بخونین!
خب من کلی وقت گذاشتم این مطالب رو آماده کردم میخوام همه استفاده کنن و هم کار برای خودم آسونتر باشه هم مخاطبانم که مطالبم رو میخونن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

نینی یار محترم خسته نباشید 

لطفا دوباره کاری کنید که مثل قبل بتونیم لینک بذاریم 

اگر هم بتونیم هر پست بیشتر از پنج نفر تگ کنیم خیلی خوب میشه 

و اینکه هر پست که میذاریم بتونیم خودمون اگر بعدش نخواستیم بمونه حذف کنیم 

و اینکه هر کس تاپیک میزنه اختیار داشته باشه هر کس که حرف نادرست یا عقیده مخالف داشت اختیار داشته باشه حذفش کنه 

اگر هم میشد فیلم و ویس هم مثل عکس بدون لینک گذاشتن راحت تو سایت گذاشت عالی میشد

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@ازسارابپرس     س‍لام گلم این تاپیک بازه میتونیم نظرو پیشنهاد بدیم اینجا رسیدگی میشه؟ ...

سلام

فردا با niniyar_3 حرف بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
@ازسارابپرس     س‍لام گلم این تاپیک بازه میتونیم نظرو پیشنهاد بدیم اینجا رسیدگی میشه؟ ...

توی تماس با ما پایین صفحه نظراتتون رو بگین بهتره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام فردا با niniyar_3 حرف بزنین.

سلام

خیلی ممنونم

بازم

مثل همیشه لطف کردین

فردا هر ساعتی میشه در خصوصی با niniyar_3

صحبت کنم؟!

سلام خیلی ممنونم بازم مثل همیشه لطف کردین فردا هر ساعتی میشه در خصوصی با niniyar_3 صحبت کنم؟!

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

۱۰ صبح به بعد خوبه.

خانم تهرانی چرا به فکر سایت نیستین ؟؟؟ 

مدیری به اندازه شما بی کفایت ندیدم !!! 

ساعت ۴_۸ صبح ، سایت بی صاحابه و نی نی یار نداره ‼️. 

نی نی یار ها هم ، عشقی کار میکنن...هر چی تگ میکنیم نمیان 

به نظرتون وقتش نیست ، چندتا نیرو اضافه کنید ؟؟؟👀 

اصلا صاحب اصلی سایت کیه ؟؟ از شما کاری بر نمیاد 😑😑

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
2810