2777
2789
عنوان

طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه بهم میگین

10329 بازدید | 14 پست

چطور یه چلوگوشت خوشمزه میشه پخت 

گوشت گوسفندی دارم ولی گردن و ماهیچه نیست 

از قسمت سردستش هست چربی ام زیاد داره 

ولی خیلی هوس چلوگوشت کردم غذای دیگه ای دلم نمیخواد ..

با همین میشه بپزم ؟

میشه طرز تهیشو بگین چطوریه دقیق 🥲

گوشت و با پیاز سرخ کن 

بعد بذارش بپزه با سیر فراووون و پیااااز فراوون 

رب و ادویه 

بعد چند ساعت ک جا افتاد ببین گوشتش نرم شده یا نه بعد سرو کن

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین یه عالمه پیاز خلالی کن

یکم سرخ کن با نمک و زردچوبه

بعد گوشتاتو بچین روش یکم سرخ کن

بعد باز پیاز خلالی بچین رو گوشتات درشو ببیند

خودش اب میندازه

بعد ۴۰ دقیقه

۲ تا فنجون آب جوش بریز 

چوب دارچین

بذار بپزه تا ۴ ساعت با شعله خیلی کم

آخرش خلال بادوم و پسته اگه داری بریز توش نیم ساعت آخر

یکمم زرشک بریز

عالی 🤪

(    )

منم دلم خواست 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
رب ؟😕😕😕تو چلوگوشت رب نمیزنن ک تاحالا درست نکردم ولی بدون رب بهتره 

پیاز فراوون خوشمزه  میکنه درآخرم زعفرون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بیشتر ببینید

پیاز  تفت بده و اب انداخت گوشت رو هم اضافه کن و تفت بده و اب بریز بذار شعله ملایم بپزه وقتی پخت زعفران دم کرده و به اندازه یه قاشق آبغوره بعضیا موقع پختش چند قطعه هویجم اضافه میکنن که سلیقه ایه در آخرم بذار آبش کم بشه حالت سس رقیق رب معمولا به چلوگوشت نمیزنن اما دوست داری خیلی کم بزن