2777
2789

انصافا خوب جونی دارید؟!!!! 

من نزده میرقصم همینجورم زخمم دیگ چ برسه ب اون

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
مثلا میگه  ماهی یبار   منظورش اینه کم کم  با فاصله زیاد

موقع رابطه یه جوری وانمود کن که به هیچ وجه نمیتونی تحمل کنی غیرمستقیم نذار شاید کوتاه اومد 

من اوایل ازدواج چند بار که درخواست کرد یه جوری کولی بازی درآوردم که بیخیال شد دیگه هم نخواست 

بعضیا با حرف و منطق رام نمیشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه بدی..لذت از جلو براش کم میشه و‌عادت میکنه وفقط این بهش حال میده و این بده..

وگرنه اگه سالی یکی دوبار باشه و نیازشو برطرف کنی فکر‌نکنم مشکلی باشه...هررررچند یه درصدم لذتی برای زن نداره...

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
موقع رابطه یه جوری وانمود کن که به هیچ وجه نمیتونی تحمل کنی غیرمستقیم نذار شاید کوتاه اومد  من ...

منم😂😂

نامزد منم میگه تا عروسی نکردیم از پ ش ت

اصلا ول کن نبود یعنی اعصابمو خورد کرده بود طوری که دوست نداشتم حتی ببینمش 

یه بار اونقدر اصرار کرد مجبوری قبول کردم واقعا هم متنفر میشم از این کارش

ولی واقعا فشارم افتاد و شدید شکم درد گرفتم 

ترسیده بود

ولی همچنان اصرار داره نمیدونم چیکارش کنم 

یا امام رضا...
علت اصلی طلاق من همین بود  به زور این کار رو می کرد     هیچ وقت حلالش نمی کنم  ...

تو دادگاه گفتی برا چی میخوای طلاق بگیری؟

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘