2777
2789

همش فسنجونم خیلی ترش یا آبکی میشه

ممنون میشم با جزئیات بگید چجوری درست کنم چقد آب بریزم چقد گردو و بقیه موارد 

پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاسگزارم خدا خیرتون بده

آره من شمالی هستم بوی بارون میده دستم🌧🌧☔️☔️🌧☔️⛈⛈🌂🌦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دولیوان گردو که حسابی باید اسیابش کنی تا روغن بندازه اندازه همون یک لیوان سینه مرغ ترشیش هم بستگی به خودت داره که ربت ترشه یا نه ما ترش دوست داریم برا همون حتی توش آبلیمو هم میریزم زمان پختش هم هر چی بیشتر خوشمزه تر و جا افتاده تر صب بزار تا شب

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
من فسنجون به جز مرغ نمیتونم بخورم. بیشتر با مرغه

منم اگه لا مرغ نباشه نمیخورم

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

من واسه چهار نفر دوتا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیاله پر گردو چرخ شده تفت میدم بعد آب تا نصف قابلمه میریزم سرش میذارم بپزه

مرغارو جدا میپزم دوساعت از پخت فسنجون گذشت مرغارو میریزم توش یه قاشق سر پر رب انار چون رب انارم غلیظ و سفته آبکی بود دو الی سه قاشق میذارم جابیفته بعد شیره انگور و کمی نمک میزنم غلیظ و خوشمزه میشه

سلام عزیزم احتمالا نمیزارید خوب جا بیفته 

پیاز رنده کن گردو رو چشمی میریزم گردوی آسیاب شده شکل گلوله کن دوتا گلوله ی متوسط اندازه ی توپ متوسط حدودا گردو رو به پیاز رنده شده اضافه کن اندازه ی نصف قاشق غذا خوری سرخالی رب انار اندازه ی نوک قاشق غذا خوری رب گوجه آب خیلی زیاد نریز بیش از اندازه همه رو حل کن تو آب بزار رو گاز به جوش بیاد بعد شعله رو حسابی کم کن چند ساعت رو گاز بمونه جا بیفته باید غلیظ شه مرغ هم جدا با پیاز بپز اخرای پخت سرخ کن بهش اضافه کن 

ب ازای هر نفر ۵۰ گرم گردو بریز، یه تیکه مرغ 

گردوتو‌‌ خوب آسیاب کن 

تو یه قابلمه با روغن تفت بده یه کم گردو رو، بعد آب بریز سه لیوان اینا خیلی نریز، بزار سه ساعت قشنگ بپزه، 

تو یه قابلمه دیگه پیاز رنده کن بزار سرخ شه مرغ هاتم‌‌ زردچوبه و یه کم نمک و یه کمم زعفران بزن بزار با پیاز سرخ بشه و بو نده، 

بعد که گردو هات پختن مرغ هارو اضافه کن و دو سه قاشق پر رب انار بزن و یک قاشق شکر، بزار یک ساعت و نیم جا بیفته، نمک هم کم بود بزن 

اگه هم دیدی آبش زیاده یه کم زیرشو زیاد کن آبش جمع بشه غلیظ بشه خوبه 

آخر سر هم سه چهارتا تیکه یخ کوچیک بنداز تو قابلمه و درشو بزار روغن بندازه بعد بکش تو ظرف همین 

من ی بشقاب ته گود پر گردو رو آسیاب میکنم 

ی پیاز رو نگینی میکنم و حسابی تفت میدم بعد زردچوبه میزنم و گردو آسیاب شده رو اضافه میکنم حسابی تفت میدم بعد چند تیکه یخ میریزم وشعله کم میکنم چندین بار این پروسه رو تکرار میکنم تا روغن پس بده بعد که آبش خشک شد و روغن پس داد ی قاشق سر خالی رب میزنم تا تو روغن سرخ بشه و سه قاشق رب انار غلیظ میزنم و مرغ آب پز شده رو اضافه میکنم حسابی زیر رو میکنم و آب اضافه میکنم با شعله کم میزارم تا روغنش بالا بیاد و آبش خشک بیفته