ب ازای هر نفر ۵۰ گرم گردو بریز، یه تیکه مرغ
گردوتو خوب آسیاب کن
تو یه قابلمه با روغن تفت بده یه کم گردو رو، بعد آب بریز سه لیوان اینا خیلی نریز، بزار سه ساعت قشنگ بپزه،
تو یه قابلمه دیگه پیاز رنده کن بزار سرخ شه مرغ هاتم زردچوبه و یه کم نمک و یه کمم زعفران بزن بزار با پیاز سرخ بشه و بو نده،
بعد که گردو هات پختن مرغ هارو اضافه کن و دو سه قاشق پر رب انار بزن و یک قاشق شکر، بزار یک ساعت و نیم جا بیفته، نمک هم کم بود بزن
اگه هم دیدی آبش زیاده یه کم زیرشو زیاد کن آبش جمع بشه غلیظ بشه خوبه
آخر سر هم سه چهارتا تیکه یخ کوچیک بنداز تو قابلمه و درشو بزار روغن بندازه بعد بکش تو ظرف همین