2777
2789
عنوان

سن ازدواج ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 36 پست
من شوهرم نوزده سالش بود فقط میتونم بگم کابوسهههه پیر میشید داغون میشید پسذ هرچی مسن تر بهتر

پس خوب نیس 

منم مخالفم ولی از ی طرف میگم همسن 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا فامیل ما که دختر هست با همکلاسیش عقد کردند هردوشون اون زمان که عقد کردن ۲۰ ساله بودن الان ۲۱ اما خب هردو دندونپزشکی میخونن از یه طرف هم همکلاسیم که تقریبا ۱۹ سالشه با یه پسر ۲۵ ساله نامزد کرده اینا هم همو میخواستن 

اما بنظرم دختر از ۲۴ تا ۲۹ 

پسر هم از ۲۶ تا ۳۲ یا ۳۳

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

من 19 بودم شوهرم 22

خیلی راضی هستیم

الان من 24 هستم شوهرم 27 

4 سالم خونه خودمونیم 

مجرد بودیم الان درگیر دوس جنس مخالف و کات و اینجور چیزا بودیم 

ولی الان نه... 

اون زمانم البته ک دوست بودیم و ازدواج کردیم... 

و اینکه توی سن پایین حمایت مالی خانواده ها هم خیلی مهمه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
منو از ۲۰ سالگی از این جمله ترسوندن ولی دیدم واقعیت چیز دیگس

کلی ما توی دور اطراف دیدیم که افراد خوبی خاستگاری‌نمییومدن.

دخترفامیلمون ۱۷سالگیش‌یک اقای‌خیلی خوبی پیدا شد باهم ازدواج کردن

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

الان دعوا میشه مثل اون تاپیک . هر موقع نیاز به ازدواج رو حس کردن و توانایی اداره ی زندگی رو هم داشتن . 

شادی و غم بر عارف چه تفاوت دارد؟ / ساقیا ، باده بده شادی آن کاین غم از اوست -ENTJ
تازه مسن تر ها هم مصیبتن چه برسه کم سن ها😂 اگه دوس داشتی بگو چطور بود؟ بچه بازی درمیاورد...وقت ازدو ...

اصلن رو هیچ تصمیمش نبود به شدت دو قطبی و بلاتکلیف حرفای احمقانه دعواهای احمقانه زود باور و ساده لوح و ...

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
 پس خوب نیس   منم مخالفم ولی از ی طرف میگم همسن

منم گفتم همسن خوبه الان پشیمونم اینکارو با خودت نکن

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
حالا واقعیت چی بود ؟ من ۱۸ سالمه اینو میگن 😂

واقعیت اینه

همینطور ک تو دوست داری با ی فرد عاقل و مستقل ک کمتر دچار اشتباه بشه ازدواج کنی پسرا هم همینطورن

هر چی موفق تر باشی کیفیت خواستگارات میاد بالاتر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
الان دعوا میشه مثل اون تاپیک . هر موقع نیاز به ازدواج رو حس کردن و توانایی اداره ی زندگی رو هم داشتن ...

چقدر حرف قشنگی زدی عزیزم 😚💜

خیلی حرفت رو دوست داشتم 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜