2777
2789
عنوان

قبولی کنکور تجربی 402 لحظه اخری

4826 بازدید | 43 پست

سلام دوستا من تصمیم گرفتم 24 روز باقی مونده روزی 20 ساعلت درس بخونم ی سری مباحث خاصی رو مطالعه کنم و 40 تا ازمون جمع بندی بزنم / استعدادم اوکیه در خودم میبینم ک موفق شم توو تایم کم و اینکه هدفم اینه دکتر شم توی شهر تهران حالا هر دانشگاهیش/میخاد شبانه باشه ازاد باشه یا هرچی فقط دکتر شم توو تهران گفتم اینجا اطلاع بدم قبولیمم میام اعلام میکنم/راسستی شما از این نمونه قبولیای لحظه اخری تا حالا دیدین ک بشه یا چییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بله ی خانومی تو ۱۰ روز مباحث و بقچه ای خونده بود ۳۰۰۰ شده بود الانم سال سوم یا چهارم پرستاری ول میگه پایش قوی بود

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀   میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7
بله ی خانومی تو ۱۰ روز مباحث و بقچه ای خونده بود ۳۰۰۰ شده بود الانم سال سوم یا چهارم پرستاری ول میگه ...

همون ژوان؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نمیشه . تمام 

چرا انرژی منفی میدی؟

بزار تلاششو بکنه پس فردا نگه تلاش نکردم میتونی کلن نظر ندی ولی چرا انرژی منفی؟

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

خوش ب حالت منم میخوام بخونم فقط رتبه زیر ۲۰ هزار بیارم ب نظرت میشه واقعااا زمین شناسیم و فقط فیلم فیزیک ۰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀   میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7
همون ژوان؟

نمیدونم تو تلگرام کانالشو داشتم گم کردم🫤

سلااام افرین به پشتکارت من یه تامیک زدم قراره ساعت ۱۱ اونجا گزارش بدیم جدیم میخوایم بخونیم میخوای تورم شبا صدا کنم؟

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
چرا انرژی منفی میدی؟ بزار تلاششو بکنه پس فردا نگه تلاش نکردم میتونی کلن نظر ندی ولی چرا انرژی منفی؟

خب میگم بعدا قبول نشد نا امید نشه. الکی نباید امید داد . بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که واسه سال بعد بخونه . من در زمینه کنکور فعالیت میکنم . همه معلما مشاورا برا پول  یه جوری القا میکنن که میشه تا طرف نسبت بهشون حس خوبی بگیره پول در بیارن در حالی که بعدا شکست خورد کلی ضربه میخوره بچه که میشد و منم که نتونستم

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤