2777
2789

خودت حبوبات نخور، نوشیدنی گازدار نخور،  شیرم خواستی بخوری داغ کن بعد عسل بریز توش بخور 

به نینیتم چندقطره عرق نعناع بریز اب جوش سرد شده بده بخوره 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه متخصص برای پسرم قطره دایمتیکون تجویز کرد. ارومش کرد، اما ده روز بعد رفلاکس شد پسرم، بردیم یه متخصص دیگه گفت دیگه دایمتیکون نده رفلاکسشو تشدید میکنه، وقتای دل دردش فقط حوله گرم بزار. استامینوفن برای مغز بچه خوب نیست، یکی دوبار اشکالی نداشته باشه شاید اما هر روزش حتما ضرر داره

ای خب بچه اذیت میشه با هیچی خوب نمیشه یعنی!!!!!از چیه؟؟؟؟

نه خوب نمیشه تا ۳،۴ ماهگی بخاطر اینه که هنوز سیستم گوارش و روده هاش تکامل پیدا نکرده واسه همینم همش دلپیچه و نفخ میشه فقط میشه با دارو یکم ارومش کرد پسر من که با داروهم اروم نمیشد تا ۳ ماهگیش که دیگه کامل خوب شد

دختر من تا ۴ ماه همین بود سرویس شدم ولی من شربت کامی وی میدادم بهتر میشد

چرا اتفاقا گاهی کم استامینفن میدادم آروم میشد میخوابید

اما از همه بهتر بستن ننو بود توی خونه 

تکون میخورد خوابش میبرد

آهااان صدای سشوار دانلود کن بزار کنارش اوکی میشه

فقد میتونم بخونم نمیتونم جواب بدم ببخشید منو همینم با هزار بدبختی نوشتم 😭😭😭😭😭😭 کولیک نشونه هاش ...

سشوار داری روشن کن بزار دور کمش ببین اروم میشه با صداش

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
فقد میتونم بخونم نمیتونم جواب بدم ببخشید منو همینم با هزار بدبختی نوشتم 😭😭😭😭😭😭 کولیک نشونه هاش ...

ببین اگ بچه شیر مادر میخوره اول مطمئن باش ک سیر شده..اگ بعد شیر خوردن ساکت هست خب معلومه گرسنه میشه و شیر کافی نیست

من از نزدیک ندیدم کسی کولیک داشته باشه ولی همونم بلاخره دارو داره. نمیشه یکسره بچه عذاب بکشه که

گریه ی بی امان نشونه است.ی دکتر حالیش نشد ببر بعدی

اگرم با قطره استامینوفن خوابید اونم نشون میده ی جای اش درد داره

بگرد دلیل گریه رو پیدا کن

عزیزم من خودم تازه نینیم این مراحلو طی کرده قطره کولیک وشربت گریپمکچر تاثیری نداشت براش اما یکم عرق نعنا قاطی اب جوش سردشده میریختم با قاشق میدادم میخورد یکم بهتربود

اما صدای سشوار یا هود ارومش میکرد میخوابید

نه خوب نمیشه تا ۳،۴ ماهگی بخاطر اینه که هنوز سیستم گوارش و روده هاش تکامل پیدا نکرده واسه همینم همش ...

عزیزم میشه بگی چیکار کردی این۳ ماه به منم بگو 😭😭😭😭

....
2810