2777
2789

دخترم خیلی نارامی میکنه مادر شوهرم رفت دارو خونه بهش استامینوفن داده حالی همه جا نوشته که خیلی ضرر داره دارم روانی میشم چیکار کنم 😭😭 تموم کمرم گردنم درد میکنه از بس شبا تا صبح صبحا هم همش بیدارم مگه تو ۲۴ ساعت من اگه بتونم ۳ ساعتی بخوابم اونم اگه بتونم حالا بدونين چقدر داغونم الانم هی گریه میکنه دکترم بردم میگه دلپیچه داره تا ۳ یا ۴ ماه اینجوری حال‌ام مادر شوهرم گفت استامینوفن بده گفتم ضرر داره اعصابشون خورد شد که اینترنت همش دروغ میگه پس اینا مرض دارن که دکتر شدن و میدن چیکار کنم‌من😭😭😭😭 واسه خدا کمکم کنین من تو شهر غریبم هیچ کسو جز خدا ندارم از همه دورم شما خواهرانه کمکم کنین😭😭😭😭😭😭

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینیه منم شبا از گریه میکرد اخرش با صدای سشوار آرام میشد

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

شکمش در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

قطره کولیک اید یا کولیکز بگیر پیدا نکردی سایمتیکون بگیر

غدای خودتم رعایت کن

قنداقم خوب البته نه خیلی سفت 

برگردون رو دستت پشتش ماساژ بده

در کل هم باید دوره اش بگذره

من درکت میکنم چون خودم کشیدم

اهان من چند قطره عرق بومادران میدادم اونم خیلی خوب بود

خدایا مرسی عشقم آفریدی👶❤

اون بچه کولیک داره شایدم رفلاکس ، یه نبات داغ بخور بعد بهش شیر بده ،بعدشیرخوب بادگلوش رو بگیر بعدم روی سطح باشیب کم بخوابدنش ببین بهتر میشه،پستونک هم بی تاثیر نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2810