2777
2789
عنوان

خانمای متاهل به کمکتون نیاز دارم

233 بازدید | 13 پست

خانما همسرم پنج سالی میشه با باجناقش که پسر خاله ی منم میشه با هم یه جا کار میکنن کار آزاد دارن .ماهی نه تومن ثابت هست به اضافه ی فروش جنس اگه باشه.....البته از جای دیگه هم حقوق دریافت می‌کنه الحمدالله وضعمون بد نیست ...شوهرم زیاد خوشش نمیاد از کاربا باجناقش و الان مجبوره که می‌ره ..سی و‌چهارسالشه .یه وقتا میگه بیام بیرون ...نمبدونم چیکار کنم یه کم انگیزه بگیره واسه کار اونجا .شغلش خیلی خوبه فقط مشتری نیست اگه بود انگیرش بیشتربود...راه حلی دارین که انگیزه کار اونجا رو پیدا کنه کمکم کنید 

من دوست داشتم واسه کار کردن له له بزنه شوهرم ینی طوری باشه دلش تنگ بشه وقتی تعطیلات خونست این وقتی فرداش باید بره سرکار میگه کی حال داره بره فردا سرکار 

🙄🙄🙄🙄بگو سوسول نباش پاشو مثل مرد کار کن پشمک 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شایدشراکت رو دوست نداره یا شغلش رو...اگر ب کار دیگ ای علاقه داره یا دوست داره  جداگونه کار ر ...

عزیزم کار راه انداختن سرمایه میخواد خونه و ماشین  داریم مگر خونه رو بفروشیم بریم مستاجری پولشو بکنه سرمایش

من دوست داشتم واسه کار کردن له له بزنه شوهرم ینی طوری باشه دلش تنگ بشه وقتی تعطیلات خونست این وقتی ف ...

عزیرم خب این خستگی طبیعیه،بالاخره بعداز مدتی هر کاری تکراری و خسته کننده میشه وآدم گاهی از روی بی حوصلگی اینطور میگه

بارها شده همسر منم میگه کی حال داره فردا بره سر کار!!!اما خب میره چون مسئولیت داره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب شایدشراکت رو دوست نداره یا شغلش رو...اگر ب کار دیگ ای علاقه داره یا دوست داره  جداگونه کار ر ...

بع نظر شما خونه رو بفروشیم بریم مستاجری ؟یه کاری میخواست راه بندازه خیییلی تحقیق کرده بود راجع بهش و عالی بود اما سرمایه نداشتیم و نشد

بع نظر شما خونه رو بفروشیم بریم مستاجری ؟یه کاری میخواست راه بندازه خیییلی تحقیق کرده بود راجع بهش و ...

من باشم خونمو نمیدم.ولی ماشینو چرا.حالا حتما هم نباید یه کار با سرمایه بالا راه بندازه.از کم کم شروع کنید.تو مملکت ما هیچی حساب شده نیست ریسکه خونه رو از دست دادن