2777
2789
عنوان

بچه های ۸۲ بیااید

265 بازدید | 48 پست

تقریبا ۲۳ روز مونده به کنکور ، عجب حال داغونیه.

درچه حالید؟ 

خودم یجورایی ناامیدم برای کنکور امسال ولی باز میخوام بخونم آخه دیگه نمیکشم پشت کنکوری باشم.

کدومتون میخواید کنکور فنی حرفه ای هم ثبت نام کنه؟ از ۱۸ تیر شروع میشه ثبت نام.

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
من اصن برام مهم نیست 

کلا قید دانشگاه رو زدی؟

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۸۳ ام.. امسال دارم از پربحران ترین سال زندگیم عبور میکنم و تنها چیزی ک بهش فکر نمیکنم کنکوره😐😂💔

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
استرس پیرت میکنه بیخیااللل بابا هرچی شد شد تقدیر که دست ما نیست🙂

بچه ها اینو نگید اتفاقا تقدیر دست خودمونه ، ادم پاشه بره یه شهر دیگه درس بخونه ، زندگیه دانشجویی رو تجربه کنه و باهاشون بره بیرون...

واقعا اگه هچیکاری نکنیم(ببخشید اینو میگم به خونه دارها برنخوره) تهش میشیم یه خانوم خونه دار یاده که باید شوهرداری کنه ، واقعا کلی زن اینجوری و افسرده و بی هدف دوره من هست 

من ک نه کنکور دادم و نه میدمو نه برام مهمه و...     دوست دارم بدونم با این وضعم چی در انتظ ...

جرررر😂

نظرت درمورد فنی چیه؟کلی رشته بدون کنکور داره ، اونم روزانه

بچه ها اینو نگید اتفاقا تقدیر دست خودمونه ، ادم پاشه بره یه شهر دیگه درس بخونه ، زندگیه دانشجویی رو ...

نه نمیییگم تلاش نکن میگم استرس نداشته باش🙂 

همه باید تلاش کنیم من خودم سر کارم الان شغلمم دولتیه خب تلاش کردم دیگه... ولی اصلااا استرس نداشتم درباره ایندم😂😂 ولی ی حرف جالبی برات بزنم زندگی دانشجویی تو دانشگاه رفتن بنظرم تلف کردن عمره اگه میخای کاری کنی همین الان هدف و ایدتو بچین و برو جلو دانشگاهای الکی نرو بنظرم چون تا بخودت بیای میبینی ۳۰سالت شده وو برگشتی خونه بابات بیکار اونوقت همش غصه میخوری این تجربه خودم و خانواده وو فامیلامه 🙂امیدوارم موفق باشی

اقا هستم 😑
نه نمیییگم تلاش نکن میگم استرس نداشته باش🙂  همه باید تلاش کنیم من خودم سر کارم الان شغلمم دول ...

عه میتونم بپرسم شغلت چیه؟خوشبحالت منم خیلی دلم میخواد برم دانشگاه

نه نمیییگم تلاش نکن میگم استرس نداشته باش🙂  همه باید تلاش کنیم من خودم سر کارم الان شغلمم دول ...

واقعا نمیدونم باید چه غلطی با آیندم بکنم!

فکرکن من خوده قدیمت هستم ، درمورد رشته بهم چه نصیحتی میکنی؟مثلا چه مهارتی یاد بگیرم یا چه رشته ای برم...

من خودم اگه بخوام به منه گذشته چیزی بگم این بود که برای دبیرستان برو فنی حرفه ای

انگلیسیت رو ادامه بده و کلاس ورزشی مورد علاقت رو برو

جلوی خانوادت وایسا و همش چشم نگو

مهندس جنگندم

امیدوارم موفق باشی ، دولتی قبول شدی؟ با چه رتبه ای؟