2777
2789

چرا هرشب خواب بد میبینم هرشبتا خوده صب خواب بد میبینم اما نه خوابایی که از وحشت بپرم از خواب

چند نفرم دعا نویس بهم گقتن حرز ام صبیان باخودت داشته باش 

هیچوقتم نمیتونم تنها بخوابم مثلا اگر خونه شلوغ باشه من حتی تو حالم بخوابم تا بقیه برن تو حیاط درجا انگاری وصلم کردن به برق زبونم قفل میشه نمیتونم دست و پامو حرکت بدم حتی چند وقت پیش با اینکه رو زمین دراز کشیده بودم تو اتاق اماااا خودمو میدیدم که انگار یکی گلومو گرفته خفم میکنه خودمو میدیدم که با بدبختی خودمو کشیدم تا در پذیرایی و دستم رفت رودسته در یدفعه از جام پریدم دیدم تو اتاقم نمیدونم چیکار کنم بعضی مواقع که اینجوری میشم حتی یه موجود سیاه رنگ شبیه میمون هم میبینم که انگار پشت در اتاق موندخ فقط سرشو بهم نشون میده چیکار کنم مشکل اینجاست همه میگن باید دعا کنی ولی من به دعا اعتقاد ندارم دیگه خسته شدم چند وقت دیگه هم عروسیمه اونوقت واقعا توخونه تنها میشم میترسم بلایی سر خودم بیارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQwhttps://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

استارتر لطفاً امتحان کن شب قبل خواب یکم گلاب بریز رو بالشت خیلی خیلی آرام بخشه خواب رو عمیق و آروم میکنه 

شوهر من استرس داشت نمیتونست بخوابه چند ماه ، در. حد دوساعت می‌خوابید بعد می‌پرید از خواب و تا صبح نمیتونست بخوابه همش خواب بد میدید اون دو ساعتم ولی بعد استفاده گلاب خوب شد 

منتظر اتفاقات خوبم 

ببین این کاری که میگمرو انحام بده اصلا بعدلز غذا نخواب ،حداقل یک ساعت بگذره بعد. بخواب،خب دعا اعتقاد نداری،علایم فلج خواب ،گرفتگیه ،ولی تو اعلنا داری هواب بعد میبینی پس موقعی که روحت میخواد ازاد. باشه ویا مغزت فعالیت توی خواب رو داشته باشی خواب بعد میبینی،متاسفانه موجودات چند. بعدی وجود. دارن مثه جن،میخوایی قبول کن میخوایی نکن،ولی اگر لز سنگینی بعد. غذا و. فلج خواب نباشه اونا دارن اذیتت میکنن،بهتر دعا که هیچ،قران هم کنارت بذاری و. حتی بخونی

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

یکاری میگم بکن ببین بدنت چه عکس العملی نشون میده بهم بگو

برو سوره جن یا بقره دانلود کن با صدای بلند یاربا هندزفری 

در حالی که چشمات بستی و دراز کشیدی گوش بده 

بعد بدنت هر عکس العملی نشون داد بگو 

سلام عزیزم من دقیقا میدونم چی میگی با اینک اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی کامل وجود همزاد رو حس کردم ب منم گفتن حرز ام صبیان بگیر. میخواستم ببینم شما برای مشکلتون چیکار کردید؟ مشکلتون حل شد یا خیر؟