2777
2789
عنوان

1ماه دیگه کنکور دارم اما خیلی بی انگیزه شدم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 4385 بازدید | 108 پست
آره یونیک جان پزشکم...خب پس با این شرایط حتما بخون...من از شهریور سال قبلش شروع کردم تا اولای خرداد بعدش دیگه نخوندم همه میگفتن هیچی قبول نمیشی اما شکر خدا قبول شدم...ببین به این فکر کن که اگر قبول نشی باید 1 ساااااااااااال دیگه درس بخونی که خیلیم سخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای نه بارااان !!!!
من سال دوممه ! یه دلیل برا خستگیم هم همینه
پارسال چون رتبه ام به دانشگاهای تهران نرسید نرفتم امسال دیگه باااید بشهههه :((((((

واای چه خوب که به هدفت رسیدی تبریک میگم :)
یه مشکل اساسی من خوابالودگی صبحامه که داغونم کرده !!
یه چیزی بهت بگم شاید باورت نشه...من تا 11 صبح خوب بودم!!!البته بهت توصیه نمیکنم اینجوری درس بخونی اما من اینجوری میخوندم::11 بیدار میشدم تا 12 صبحونه وناهار بعد میرفتم پای درس تا 4 یا 5 یه کله میخوندم دوباره نیم ساعت استراحت بعدش میرفتم تو اتاق تا 12 یا 1 شب!!! اون بین توی همون اتاقه هر دو ساعت 15 دقیقه استراحت میکردم
یونیک جان... داشتم فکر میکردم حالا چه اصراریه حتمااااااااا از صبح زود بیدار شی؟؟ خب صبح دیر بیدار شو.. عوضش شبو دیر بخواب... ببین مهم مقدار خوابیدن و دیر و زود بیدا شدنت نیست... مهم اینه که اون تعداد ساعتی که میخوای درس بخونی رو بتونی بخونی... حالا صبح یا شب فرقی نداره... زیادم به خودت فشار نیار که هی یه مدت خیییلی بخونی.. یه مدت اصلا نخونی.. اهسته و پیوسته برو جلو...

انشاالله بیای خبر قبولیتو بدی :-))
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
اوهوم پس رو بازدهیت اثر گذاشته... خوابالودگی نمیذاره خوب ازمون بدی...اگر انقدر ناراحتی که میخوای حتما صبح

زود پاشی ..باید شبم زود بخوابی... بعد از ظهرم اصلا نخوابی... وقتی رفتی تو تختخواب و خواستی ساعت بیداریتو

تنظیم کنی باید 9 ساعت بعد از ساعت خوابت باشه... اگر زودتر خود به خود بیدار شدی که فبها... پس انتظار نداشته

باش که اگه 12 خوابیدی 6و نیم بیدار شی... اگه 12 بخوابی یابد 9 پاشی...

بهترین جا برای درس خوندن هم کتابخونست..
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
2810