2777
2789
عنوان

رشته مدیریت بازرگانی

14238 بازدید | 44 پست

سلام بچها کسی از این رشته

بازار کارش

مهارتای لازم

درآمد

و امکان بورسیه خارج از کشورش اطلاعات داره بگه لطفا

و اینکه دانشگاه تهران براش بهتره یا شهید بهشتی؟؟

هم اتاقیام این رشتن همشونم به یه چیز دیگه علاقه داشتن به خاطر بازارکار خوب و امکان مستقل شدنش اومدن این رشته

بیشتر نمیدونم

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فن بیان بالا

زبان انگلیسی قوی 

کامپیوتر

مهارت سازماندهی دانش شخصی

قدرت لیدر بودن و رهبری

مهارت تشخیص نیاز 

دانشگاه تهران اول ، شهید بهشتی دوم 

درامد با داشتن سابقه کار حداقل از ۲۵ به بالا 

بدون سابقه کار همون وزارت کار 

حیطه کاری بسیار وسیع ۹ تا زیر شاخه داره و هر زیر شاخه چند تا گرایش

بستگی به گرایش و رشته داره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
کدوم گرایشش بازار کار خوبی داره؟

بازاریابی بهترینشه دیگه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

رشتهای مدیریت خیلی خوبن  هرکیم میگه بازار کار نداره نمیدونم چرا میگه

من خودم حقوق خوندم و میخام کنار ارشدم برم مدیریت بازرگانی یا مدیریت مالی بخونم

اگر خودتو بکشی بالا عالیههههه، شرکتی که پدرم کار میکنه مدیر بازرگانیش چندتاجای مختلف مشغوله و هفته ای دو سه بار میاد و ۴٠قبل عید حقوقش بود فقط از این شرکت

ولی پدرم میگه با سواد و کار بلده واقعا

در پی خوشبختی🤍🌿

من هیچی ازین رشته نمیدونم تقریبا ولی برای بهمن به صورت فراگیر میخام بخونم پیام نور 

خسلی میترسم که از پسش برنیام  ریاضیرو میتونم ی کاریش کنم اما زبانم خوب نیست

اطلاعاتی کسی راجبش داره؟

فن بیان بالا زبان انگلیسی قوی  کامپیوتر مهارت سازماندهی دانش شخصی قدرت لیدر بودن و رهبری م ...

شما خودت این رشته هستی ؟ اون مهارت سازماندهی شخصی یعنی چی؟ و قدرت رهبری بودن برای چی و فایده اش چیه؟

شما خودت این رشته هستی ؟ اون مهارت سازماندهی شخصی یعنی چی؟ و قدرت رهبری بودن برای چی و فایده اش چیه؟

بله من خودم مدیریت خوندم 

مهارت سازماندهی دانش شخصی یعنی بتونی هر چی اطلاعات مهم کاری رو خوب دسته بندی و طبقه بندی کنی 

یک کتاب هست بنام ذهن دوم خود را بسازید ترجمه دکتر مروج

این موضوع رو کامل توضیح داده

قدرت رهبری هم که واضحه کسی که مدیره باید بتونه افراد رو رهبری کنه

بله من خودم مدیریت خوندم  مهارت سازماندهی دانش شخصی یعنی بتونی هر چی اطلاعات مهم کاری رو خوب د ...

سلام خوبید تفاوت بین مدیریت کسب و کار و مدیریت بازرگانی چیه در دانشگاه و بازار کار 

سلام خوبید تفاوت بین مدیریت کسب و کار و مدیریت بازرگانی چیه در دانشگاه و بازار کار 

سلام عزیزم

مدیریت کسب و کار یا همون mba گسترده تر از مدیریت بازرگانی هستش

ظاهرا تو دروس شبیه به هم هستن 

ولی تو کنکور کد رشتشون متفاوته

یعنی موقع ثبت نام کنکور کلا باید کد رشته جدا از مدیریت رو بزنی

بازارکارش هم قاعدتا از مدیریت بازرگانی بهتره چون شما به صورت عملی یاد میگیرید و کلا کارگاه محورید کتاب محور نیستید 

بله من خودم مدیریت خوندم مهارت سازماندهی دانش شخصی یعنی بتونی هر چی اطلاعات مهم کاری رو خوب دسته بند ...

سلام عزیزم من امسال میرم دهم و دوست دارم تو دبیرستان رشته تجربی بخونم تو دانشگاه برم مدیریت بازرگانی چون از بین ریاضی و انسانی برای رفتن به مدیریت بازرگانی تجربی رو ترجیح میدم به نظرت کار درستیه؟

2810