بنظر منم آره خطرناکه میتونی کم کم شروع کنی چند ساعت تنها بخوابونیش ولی الان زوده کل شب تنها بخوابه من که نتونستم تا نزدیک 3 سالگی بچه هامو تنها بخوابونم نه خودم نه شوهرم صلاح ندونستیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که بنظرم خیلی خیلی زوده .ولی اگه اینکارو میکنید حتما حتما چراق خاب روشن باشه دراتاقم باز باشه ولی منم میترسم بنظرم بچه تاهفتسالگی پیش پدر مادر باید باشه
(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
خوب کردی راحت شدی اونم عادت کرده. شیر شبش رو قطع کردی؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
روانشناسا که میگن 1سالگی دیر هم هست بخاطر همین اثرات روانی از جمله وابستگی و عدم استقلال در جوانی والا تو این دوره زمونه همه صاحب نظرن آدم گیج میشه خوب و بد رو نمیشه فهمید