2777
2789
عنوان

کیا تو جمع خانواده شوهرشون غریبه ان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا منظورم شما نیستید چون اخلاق شما رو نمیشناسم ولی ما با دختر عمه ها و عموهامون وقتی دور هم جمع میشیم خیییلی زیاد شوخی میکنیم و میخندیم ..طوری که بزرگترا همش میگن هیسسسسس !!!حالا نزدیک دوساله پسر عموی من از یه شهر دیگه زن گرفته ..این خانم با این که خیلی دختر خوبیه ولی اصلا قاطی ما نمیشه و شوخیای ما براش جالب نیست و کلا همش حواسش به شوهرشه !! خوب ما که نمیتونیم به خاطر اون ساکت باشیم !!!
خدایا شکرت 😍😍😍😊
آخییی...پس مشکل از اوناست چون ما همش صداش میکنیم و میگیم غریبی نکن بیا پیش ما..وقتیم که میاد اصلا به شوخیای ما نمیخنده !!! فکر کنید هممون ریسه میریم این با تعجب مارو نگاه میکنه یا به شو هرش نگاه میکنه !!بعد یه مدت خودمون معذب شدیم میگیم تو دلش میگه عجب الکی خوش هایی هستن اینا !!!
خدایا شکرت 😍😍😍😊
سارینا منم همین مشکل و با خونواده شوهر دارم . خواهر شوهر من خیلی موذیه وقتی با فامیلاشونه حتا جواب سلام منو نمیده مادر شوهرم میترسه پیش اون چیزی بهم تعارف کنه یا باهام حرف بزنه زود بهش تذکر میده فکر نیکنه من نمیفهمم
سارینا جان شما زرنگ باش برو کنار مادر شوهرت بشین و یا بزرگترا ..اصلا تنها نمون ..خودتو مشغول صحبت با اونا بکن اگه جمع زنونه جداست !!! اصلانم نشون نده که ناراحتی !! اگرم که جمعتون مختلطه که پچسب به شوهرت ..اتفاقا بزار شوهرت بفهمه!!
خدایا شکرت 😍😍😍😊
چند روز پیش خونه مادرشوهرم بودیم خواهر شوهر و دخترای فامیلشون همه بودن همه یه گوشع جمع شدن و با هم حرف میزدن و میخندیدن و منم اصلا برام مهم نبود پیش شوهرم نشستم و با هم حرف میزدیم و میخندیدیم. نکته مهمش این یود شوهرم متوجه رفتار و بی محلی شون نسبت به من شد و همونجا بهشون گفت چرا اینجور همع جمع شدید انگار از پشت کوه اومدید و رفتار اجتماعی بلد نیستین سعی کنید یه کم اجتماعی باشید.منم نگاشون کردن و یه لبخندی زدم . اونلم داشتن منفجر میشدن