2777
2789
عنوان

هشدار جدی به کاربران عزیز نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 187 پست
سلام.خانم تهرانی من یه پیشنهاد هم جدای از این بحث دارم. اول اینکه صفحه ها امکان بروز رسانی خودکار داشته باشن...و دیگه لازم نباشه خودمون مدام بروز رسانی رو بزنیم..مثل خیلی از سایت های دیگه که خودشون هر چندثانیه یکبار به روز رسانی صفحه میشن.(منظورم توی تاپیکا هست). دوم اینکه دیگه لازم نباشه برای دادن پیام خصوصی به شخص شما درخواست دوستی بدیم.چون مواقعی هست که شما نیستین و درخواست دوستی تا مدتها قبول نمیشه! یعنی مستقیم بشه به خودتون پیام خصوصی داد حتی اگه جزو دوستان نباشین! (مواردی پیش میاد که صلاح نیست تو تاپیک مشکلات کاربری گفته بشه) برای این منظور بود پیشنهادم. ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مه گل جان پیشنهادت خوب هست

ستاره جان نه عزیزم نداریم اصلا تغییر اسم
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار 5 اسم کاربری من خیلی زیاد شده توی سایت مجبورم عوضش کنم. لطفا با مدیر سایت مطرح کنین. مشکلمون حل شه.
اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
سارا جان یک عدد میتونیم جلوی اسمتون بذاریم فقط. اگر میخواهید بگید چه عددی تا براتون درست کنیم
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
elahe پست ها : 1272 عضویت:1393/5/23 1395/4/19 - 11:30 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیم لطفا با کاربرانی که احساس ریاست میکنن و از خودشون قانون وضع میکنن برای سایت ولی ساده ترین قوانین سایتو رعایت نمیکنن هم برخورد کنین باتشکر
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
2810